Search
Generic filters

Fire trådløse Sony-hodetelefoner

Med fire kabelløse Bluetooth-hodetelefoner for en hver smak, og lommebok, frir Sony til folk på farten.

Prisene starter på 725 kr for den enkleste modellen kalt MDR-AS600BT. Det er en trådløs ørepropp med ledning kun fra venstre til høyre ørepropp, som er laget for å tåle regn og svette, og slik sett er egnet til trening og sport.

MDR-AS600BTEn større utgave kalt ZX330BT, har 30 mm store elementer og øreklokker som ligger på øret. Den koster 820 kr og har en batteritid på 30 timer.

Betaler man 1550 kr, begynner det å bli virkelig interessant. Da får man nemlig ZX770BT, som i tillegg til å være trådløs, også er utyrt med digital støykansellering. Som demper støy slik at man hører mer av musikken.

Praktisk når man er på reise, eller bare når man sitter i kontorlandskap med mye støy.

MDR-ZX770BNHer er batteritiden oppgitt til 13 timer, men de kan brukes selv om batteriet er tomt, for det følger med kabel slik at man enkelt kan koble dem til og fortsette avspillingen.

Det kan man også på toppmodellen MDR-1ABT, som er basert på 1A-serien til Sony. Som MDR-1ADAC med innebygget DAC som tar over signalebehandlingen til mobiltelefonens musikkavspiller.

Bluetooth-versjonen med 40mm membraner, har også innebygget DAC, og noe Sony kaller LDAC. Som skal støtte tre ganger datastrøm enn van.ig for BT-hodetelefoner. Og følgelig gi bedre lyd.

Hodetelefonene som koster 3150 kr, har berøringssensor på siden av øreklokken, slik at man kan bytte låt, svare på telefonsamtaler og justere lyden med fingertuppene.

MDR-1ABT Black

Sony MDR-1ABT, MDR-ZX770BN og MDR-ZX330BT hodetelefonene fra Sony er tilgjengelig fra mai, mens MDR-AS600BT ikke er i butikkene før i april.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.
I tillegg til Elite 85t slipper Jabra aktiv støydemping til den eksisterende Elite 75t.
I dag slipper Netflix traileren til sin første norske originalfilm: Kadaver.
Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.
Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.