Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Fiio FW3 True Wireless

Fiio FW3 lover bedre lyd, men mangler én ting.

Skrevet av / 12.07.23 - 09:55
Fiio FW3 True Wireless

Normalt mottar vi nyheter om billige ørepropper med et skuldertrekk. Det er ikke i budsjettklassen man finner den gode lyden, men Fiio vil det annerledes med FW3 True Wireless.

Som er så billige at det nesten er oppsiktsvekkende hva de har fått til for pengene. Fiio selv sier at de har fokusert på lydkvalitet, og det skjønner vi når vi leser at de har brukt Qualcomms QCC5141 Bluetooth-krets, som støtter Bluetooth 5.2, men ikke bare det.

Øreproppene takler også LDAC, LHDC, AptX Adaptive, AptX, AAC og SBC, i klartekst betyr det at de faktisk kan spille av 24-bits lydfiler.

Foto: Fiio

Det er ikke alt, FW3 har også en AK4332 D/A-konverter med en forsterkerkrets som forsyner et 10mm karbonbasert dynamisk element. Ganske eksotisk, og spesifikasjoner vi normalt forbinder med mye dyrere ørepropper.

Haken er at FW3 ikke er utstyrt med aktiv støydemping overhodet. Fiio forklarer det med at de har foksuert på bet mulig lyd til prisen, og at ANC ville gjort øreproppene mye dyrere.

Foto: Fiio

Proppene kan spille i sju timer, etuiet har 14 timers batteritid, så totalt 21 timer altså-

I Fiio Music appen for iOS og Android, har man tilgang på en 10-bånds equalizer, og FW3 støtter Low-latency gaming som lover at forsinkelser i lyden skal være under 100ms.

Øreproppene har små, fysiske knapper for styring av lyden, og svare på samtaler, og den nevnte appen byr også på balansejusterign, valg av lydkodek, og fire filteroppsett for de som er opptatt av å tilpasse lyden mest mulig.

Prisen er oppgitt til 110 Euro, som virker veldig tiiltalende på oss. Vi skal hvertfall teste FW3 så snart vi får tak i et par.

Foto: Fiio

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch Fit 3

Den riktige smartklokken er den perfekte treningskameraten

Les mer

Uhørt lang batteritid til prisen!

Jabras beste propper blir enda bedre

Head-fi: Sjekk disse hodetelefonene!

Nye produkter - og nye rykter - fra Creative

Hodetelefoner revolusjonerer måten du hører på

Slik er det på innsiden av Sennheiser

Med kilopris som safran

Stax-elektrostater til en folkelig pris

Lukket hodetelefon for audiofile.

Hodetelefoner bygget som høyttalere

Budsjetthøyttalere fra Q Acoustics

Sjekk disse hodetelefonene fra Focal

Scroll to Top