Nyhet

Fargene er inspirert av Miami

Urbanista Miami får ekstrem batteritid og gunstig pris.
forfatter

Det ganske ferske svenske selskapet har sluppet et nytt sett med trådløse hodetelefoner, til en oppsiktsvekkende pris. For 1500 kr får man et par trådløse hodetelefoner som omslutter ørene, med aktiv støydemping og opptil 50 timer batteritid.

Eller 40 timer om den aktive støydempingen er påslått.

Det er likefullt ekstremt bra i denne prisklassen. Urbanista Miami kommer i fire farger som skal være inspirert av Miami, Fl. Rødt, grønt, sort og hvitt.

Hodetelefonene har også gjennomhøring av lyder utenfra, og de kan brukes med kabel om nødvendig. En USB-C ladekabel følger med, og de kan forhåndsbestilles allerede nå.

●    Aktiv støydemping
●    Ambient Sound Mode
●    50 timer spilletid, 40 t med ANC
●    On-ear sensor
●    USB-C lading
●    Bluetooth 5.0
●    Tilpasset iOS og Android
●    Støtter Google Assistant

Les alle artikler i 1 måned for 49 kr

Få tilgang alle +artikler samt hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.