TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Fargene er inspirert av Miami

Urbanista Miami får ekstrem batteritid og gunstig pris.

forfatter
Publisert 05.01.21 - 11:35

Det ganske ferske svenske selskapet har sluppet et nytt sett med trådløse hodetelefoner, til en oppsiktsvekkende pris. For 1500 kr får man et par trådløse hodetelefoner som omslutter ørene, med aktiv støydemping og opptil 50 timer batteritid.

Eller 40 timer om den aktive støydempingen er påslått.

Det er likefullt ekstremt bra i denne prisklassen. Urbanista Miami kommer i fire farger som skal være inspirert av Miami, Fl. Rødt, grønt, sort og hvitt.

Hodetelefonene har også gjennomhøring av lyder utenfra, og de kan brukes med kabel om nødvendig. En USB-C ladekabel følger med, og de kan forhåndsbestilles allerede nå.

●    Aktiv støydemping
●    Ambient Sound Mode
●    50 timer spilletid, 40 t med ANC
●    On-ear sensor
●    USB-C lading
●    Bluetooth 5.0
●    Tilpasset iOS og Android
●    Støtter Google Assistant

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kontor-headset fra B&O Med Beocom Portal har Bang & Olufsen laget et headset til hjemmekontoret og arbeidsplassen.
I en støyende hverdag trenger du disse! I hverdagens trafikk og støy, er det på tide å gjøre hørselen en tjeneste. Her er vår Topp 10-liste over anbefalte hodetelefoner og ørepropper, med støykansellering.
Px8 er det nye flaggskipet fra Bowers & Wilkins B&W lover enda bedre hodetelefonlyd takket være nye drivere med karbonfibermembraner.
Selvformende ørepropper fra Logitech Individuelt formstøpte ørepropper har hittil vært forbeholdt profesjonelle musikere. Logitech har funnet en løsning som virker genial.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Er dette verdens beste hodetelefoner? Da vi først hørte flaggskiphodetelefonene Focal Utopia for noen år siden, ble vi blåst overende. For noen detaljer. For en tilstedeværelse. Nå blir de nye. Og enda bedre?
Følg Lyd & Bilde