Search
Generic filters

Elektrostatiske ørepropper fra Shure

Shure KSE1500 er verdens første ørepropper med elektrostatelementer. De får følge av den bærbare hodetelefonforsterkeren SHA900.

Shure innoverer i hodetelefonmarkedet, med sin nye øreproppmodell med noe så spesielt som elektrostatisk element. Utviklet for kresne hi-fi-entusiaster som ønsker topp lydkvalitet fra sin bærbare musikkspiller, smartmobil, nettbrett eller bærbare datamaskin.

Elektrostatisk teknologi betyr at selve høyttalerelementet har forsvinnende lav masse og vekt, noe som skal sikre den raskeste transientresponsen på markedet. Altså, membranens evne til å henge med i musikkens små og store skifter, og dermed sørge for en ekstrem dynamikk. I tillegg loves vi den mest nøyaktige lydgjengivelsen og et bredere frekvensområde enn verken dynamiske eller armaturdrivere er i stand til.

Shure_KSE1500(2)
Foto: Shure

Sammen med øreproppene følger en spesialtilpasset USB-DAC, som tar lyden digitalt fra Mac og PC eller smartmobil med iOS eller Android. Den kan også få lyden analogt via en 3,5 mm analoginngang.

KSE1500-system har single-driver electrostatic Sound Isolating Earphones tilpasset en USB digital-til-analog koverter (DAC/ADC) som behandler digital lyd (MAC, PC, iOS, Android) direkte via en mikro-USB-tilkobling, og tar også analog lyd via en direkte line-in.

Prisen på godsakene er ikke småtteri: 28.995 kroner! Lansering skjer i slutten av november.

Foto: Shure
Foto: Shure

Bærbar DAC
Er du ute etter en bærbar DAC og hodetelefonforsterker til dine tungdrevne high-end-hodetelefoner, er det SHA900 du skal se nærmere på. Denne tar lyden digitalt fra en bærbar lydkilde som smartmobil eller musikkspiller, og fôrer hodetelefonene eller øreproppene med høykvalitets analog lyd. SHA900 har en 4-bånds parametrisk EQ, er oppladbar og kan prosessere digital lyd direkte via mikro-USB. Analog lyd kan kobles til via en line-in som omgår den innebygde DSP-en.

Veiledende pris på SHA900 er 8.995 kroner, dermed overgår den selv Sony PHA-3AC, som du kan lese test av her. http://lydogbilde.no/test/hodetelefoner/sony-pha-3ac-hodetelefonforsterker

benum.no

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Les også

Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.