Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Disse finnes det bare 555 stykker av

Man skal stå tidlig opp for å sikre seg Ultrasones nye high-end hodetelefon, Edition 5 i eik og titan

Skrevet av / 18.11.13 - 09:30
Disse finnes det bare 555 stykker av

Prisen er kanskje avskrekkende nok. Til 3500 Euro er ikke Edition 5 blant de billigste hodetelefonene, men så blir du en av maksimalt 555 stykker med et par av de håndlagede hodetelefone i bavarisk eik.

De lukkede hodetelefonene har Ultrasones S-Logic EX teknologi, som skal skape følelsen av at man hører på høyttalere og ikke et par hodetelefoner som sitter klemt inntil hodet.

Edition5-159_frei

 

Klokkene er håndlaget med skinn og kvaltietsmaterialer, i tillegg til treverket. De bruker to 40 mm elementer med  titanbelagte menbraner, som blir testet for hånd slik at man finner et matchende par.

Ultrasone oppgir frekvensresponsen til 5 – 46.000 Hz, som er i overkant av hva som er nødvendig, men det sier litt om presisjonen i fremstillingen av elementene i hodetelefonene.

S-Logic EX teknikken har vi testet før, og den gir ganske riktig en følelse av å høre på et par store høyttalere, og musikken blir ikke klemt til ørene i samme grad som med andre, lukkede hodetelefoner.

Logoen er laseretset i aluminium på øreklokkene og sju lag med trebehandling skal gi treverket en varig kvalitet og gjøre det immun mot smuss og fukt.

Ultrasone Edition 5 leveres i en koffert med en bæreveske, to kabler med forgylte Neutrik-plugger. En fire meter kabel med 6.3 mm plugg for hjemmebruk, og en 180 cm kabel med 3,5 mm plugg, for bærbart bruk.

Edition5-150

Frequency range 5 – 46.000 Hz
Weight 260 g
Impedance 32 Ohm
SPL 96 dB

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Marshall rocker videre

Latterlig billig fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarger

Toppliste: Ørepropper og hodetelefoner til påskeferien

Forbedre hørselen med AirPods Pro

Lykke til med å få kjøpt disse

De beste øreproppene får en etterfølger

Skullcandy: GROM lyd til små barneører

Enda bedre Accentum fra Sennheiser

Forsterkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic feirer 100 år med spesialutgave

Bruker solen som krafstasjon

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top