TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
17. Mai tilbud - 3 mnd LB+ for 17 kr!
KJØP

Denon utvider Music Maniac-serien

Med øreklokker i ekte valnøtt og nye elementer, skal Denon fri til entusiastene som vil ha hodetelefoner som er like bra hjemme som på farten.

forfatter
Publisert 10.12.14 - 08:30

Music Maniac kalles serien, som foreløpig består av tre modeller. Den dyreste er AH-MM400 til 3398 kr, med øreklokker i valnøtt og nye  40mm ”Free Edge” elementer.

Hodetelefonene i MM-serien er sammenleggbare, og det følger med etui og to kabler, én med og én uten iOS-fjernkontroll.

Ingen av dem er i butikkene, ennå, det skjer først i januar/februar 2015.

MM300 er en mer kompakt utgave men med samme 40mm element som toppmodellen i serien, mens den minste modellen – MM200, har et 30mm element.

Alle er beregnet for bruk sammen med smartmobilen, men kan godt brukes på anlegget hjemme, særlig gjelder det nok MM400 og MM300.

ahmm200_300_400_release

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Kommentarer

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sony WH-1000XM5: Farvel, støy! Sony overgår seg selv med de nye WH-1000XM5. Klasseledende støydemping, bedre lyd, og bedre komfort enn noensinne.
Praktisk lader og stativ for hjemmekontoret Lader mobile, øreproppene, og passer på hodetelefonene dine.
Hodetelefoner: Diamantlyd til kullpris Shure Aonic 40 går etter sin egen storebror, og på enkelte områder har den rimeligere modellen overtaket.
PSB hodetelefoner tilpasser seg hørselen din PSB M4U 8 mkII har digital støykansellering og tilpasser seg brukerens hørsel. Men de er ikke uten svakheter.
Verdenspremiere! Sennheiser har gjort det igjen Sennheiser har nok en gang forbedret sine beste trådløse ørepropper. Momentum True Wireless 3 er en sann fryd.
T+A: En av verdens beste hodetelefonforsterkere Med T+A HA 200 til å styre lyden, får hodetelefonene en lydmassasje av det sjeldne. Denne forsterkeren er så bra, at du aner ikke!
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend