Definitive reduserer støyen

Nye hodetelefoner fra en av USAs mest populære høyttalerprodusenter.

Skrevet av / 23.04.15 - 15:16
Definitive reduserer støyen

Definitive Technology ble grunnlagt i 1990, og er kanskje best kjent for sine svære, bipolare høyttalere med innebygd subwoofer. Og ikke minst mer kompakte høyttalere med passive basselementer, som gir meget potent lyd uten at prisen ryker i taket.

Nå vil DefTech som de også kalles, gjerne utvidere repertoaret sitt og bli mer kjent blant folk flest, ikek bare hardcore hi-fi og hjemmekinoentusiaster. Derfor har de inngått et samarbeid med artisten John Legend (avbildet) rundt lanseringen av en rekke nye lydprodukter. Deriblant finner de nye hodetelefonene Symphony 1. Definitive er kjent for sin «attention to detail» på høyttalersiden, og kjenner vi dem rett har de lagt mye av de samme verdiene ned i sine nye hodetelefoner.

DefinitiveTechnologySymphony1

Symphony 1 er lukkede hodetelefoner med innebygget aktiv støyreduksjon. Byggekvaliteten skal være god med utstrakt bruk av aluminium for å gjøre klokkene sterke og lette, men har også en polstret bøyle med justeringsmuligheter for best mulig komfort.

Symphony 1 har også Bluetooth trådløs tilkopling, og støtter aptX for best mulig lydkvalitet. Dermed er den kjekk å bruke sammen med mobil såvel som andre enheter (TV etc) som støtter Bluetooth. Hodetelefonene kan selvfølgelig også benyttes med kabel (3.5mm minijack). De har knapper for enkel betjening av volum, telefonsamtaler og avspillingsfunksjoner. Støyreduksjonen kan også slås av og på ved behov. Batteritiden skal rekke inntil 15 timer.

Definitive Technology Symphony 1 koster 3.490 kroner og er tilgjengelig nå.

 

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Forbedret premiummodell fra Bowers & Wilkins

De beste hodetelefonene blir sandfarget

Bose QuietComfort Ultra: Boses nye flaggskip

Devialet Gemini II kan noe ikke andre ørepropper kan

Grisebillige ørepropper med støydemping

Shure Aonic 50 får spatial audio

Scroll to Top