Search
Generic filters

Definitive reduserer støyen

Nye hodetelefoner fra en av USAs mest populære høyttalerprodusenter.

Definitive Technology ble grunnlagt i 1990, og er kanskje best kjent for sine svære, bipolare høyttalere med innebygd subwoofer. Og ikke minst mer kompakte høyttalere med passive basselementer, som gir meget potent lyd uten at prisen ryker i taket.

Nå vil DefTech som de også kalles, gjerne utvidere repertoaret sitt og bli mer kjent blant folk flest, ikek bare hardcore hi-fi og hjemmekinoentusiaster. Derfor har de inngått et samarbeid med artisten John Legend (avbildet) rundt lanseringen av en rekke nye lydprodukter. Deriblant finner de nye hodetelefonene Symphony 1. Definitive er kjent for sin «attention to detail» på høyttalersiden, og kjenner vi dem rett har de lagt mye av de samme verdiene ned i sine nye hodetelefoner.

DefinitiveTechnologySymphony1

Symphony 1 er lukkede hodetelefoner med innebygget aktiv støyreduksjon. Byggekvaliteten skal være god med utstrakt bruk av aluminium for å gjøre klokkene sterke og lette, men har også en polstret bøyle med justeringsmuligheter for best mulig komfort.

Symphony 1 har også Bluetooth trådløs tilkopling, og støtter aptX for best mulig lydkvalitet. Dermed er den kjekk å bruke sammen med mobil såvel som andre enheter (TV etc) som støtter Bluetooth. Hodetelefonene kan selvfølgelig også benyttes med kabel (3.5mm minijack). De har knapper for enkel betjening av volum, telefonsamtaler og avspillingsfunksjoner. Støyreduksjonen kan også slås av og på ved behov. Batteritiden skal rekke inntil 15 timer.

Definitive Technology Symphony 1 koster 3.490 kroner og er tilgjengelig nå.

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Fritt valg på lyseffekter og fire forskjellige opptaksmoduser.
Bang & Olufsen i gaming-samarbeid med e-sportsutøverne i Astralis. Vil ha gaming-headsett klar til våren.
Nettverks-bridger fra Japan lover oss et klokkerent musikksignal, slik at den tilkoblede DAC-en kan skinne ekstra.
Amazon-eide Ring har lansert Always Home Cam, som har en helt unik funksjon: Det er en flygende minidrone som patruljerer hjemmet ditt.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.