Definitive reduserer støyen

Nye hodetelefoner fra en av USAs mest populære høyttalerprodusenter.
Annonse
Annonse
forfatter

Definitive Technology ble grunnlagt i 1990, og er kanskje best kjent for sine svære, bipolare høyttalere med innebygd subwoofer. Og ikke minst mer kompakte høyttalere med passive basselementer, som gir meget potent lyd uten at prisen ryker i taket.

Nå vil DefTech som de også kalles, gjerne utvidere repertoaret sitt og bli mer kjent blant folk flest, ikek bare hardcore hi-fi og hjemmekinoentusiaster. Derfor har de inngått et samarbeid med artisten John Legend (avbildet) rundt lanseringen av en rekke nye lydprodukter. Deriblant finner de nye hodetelefonene Symphony 1. Definitive er kjent for sin «attention to detail» på høyttalersiden, og kjenner vi dem rett har de lagt mye av de samme verdiene ned i sine nye hodetelefoner.

DefinitiveTechnologySymphony1

Symphony 1 er lukkede hodetelefoner med innebygget aktiv støyreduksjon. Byggekvaliteten skal være god med utstrakt bruk av aluminium for å gjøre klokkene sterke og lette, men har også en polstret bøyle med justeringsmuligheter for best mulig komfort.

Symphony 1 har også Bluetooth trådløs tilkopling, og støtter aptX for best mulig lydkvalitet. Dermed er den kjekk å bruke sammen med mobil såvel som andre enheter (TV etc) som støtter Bluetooth. Hodetelefonene kan selvfølgelig også benyttes med kabel (3.5mm minijack). De har knapper for enkel betjening av volum, telefonsamtaler og avspillingsfunksjoner. Støyreduksjonen kan også slås av og på ved behov. Batteritiden skal rekke inntil 15 timer.

Definitive Technology Symphony 1 koster 3.490 kroner og er tilgjengelig nå.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.
Annonse
Annonse

Les også

4K laserprojektorer har til nå vært fryktelig dyre, men det akter LG å gjøre noe med.
Laser gir kraftig lys i opptil 150 tommers størrelse
I Steens hjemmekino er det plass til alle byens innbyggere!
Ny oppdatering lar deg koble til to subwoofere i et Sonos hjemmekinoanlegg.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Gjør klar for enda raskere trådløst internett! Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første ruter med Wi-Fi 6E.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
En gang var jakten på den beste lyden hobbyen til de fleste unge menn. Nå foretrekker de fleste å nyte musikk som bakgrunns-underholdning. De gamle dagene kommer aldri tilbake. Men nåtiden er likevel ikke så ulik fortiden.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.
Så mye lyd som mulig fra små kabinetter
Under CES 2021 viste Razer frem en gamingstol med utrullbar OLED-skjerm! Har den massasje også?
De mest eksklusive surroundprosessorene fra Lyngdorf og Steinway, nemlig MP-60 og P300, får endelig videokort av siste skrik. Blant annet 8K.
Tidligere medarbeidere beskylder Huawei for diskriminering og for å blande seg inn i deres privatliv.
4K laserprojektorer har til nå vært fryktelig dyre, men det akter LG å gjøre noe med.
Ni nye kinesiske techselskaper er nå blokkert for amerikanske investorer.
Samsung har fornyet sine flaggskip. Nå endelig med romkorreksjon – og Airplay 2.
Lotus og Alpine skal utvikle en elektrisk superbil