Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Creative Zen Hybrid og Air: lover kinosalen rett i ørene

Creatives SXFI hodetelefoner og ørepropper lover utvidet og imponerende lydbilde med Super X-Fi-teknologi.

Skrevet av / 29.06.24 - 09:00
Creative Zen Hybrid og Air: lover kinosalen rett i ørene

Creative har lansert to nye produkter, som lover å endre måten vi opplever lyd på: Creative Zen Air SXFI ørepropper og Creative Zen Hybrid SXFI hodetelefoner.

Begge benytter Creatives Super X-Fi teknologi, som har som mål å gjenskape lyden fra et surround høyttalersystem i et par hodetelefoner. Med ett enkelt trykk kan du aktivere et tredimensjonalt lydbilde som skal gi en mer oppslukende opplevelse av film, musikk og spill.

Både øreproppene og hodetelefonene kommer med en tilleggsfunksjoner som Hybrid Active Noise Cancellation (ANC) for å blokkere uønsket støy, og en modus for Ambient omgivelseslyd som lar deg høre omgivelsene når det er nødvendig. Bluetooth 5.3 skal gi stabil trådløs tilkobling, og det finnes en lav forsinkelsesmodus for gaming.

creative-zen-air-sxfi-1
Foto: Creative

Zen Air SXFI – ørepropper med lang batteritid

Øreproppene Creative Zen Air SXFI har 10 mm neodymdrivere og tilbyr opptil 39 timers batteritid, hvorav 12 av dem er i øreproppene alene, mens resten av spilletiden kommer fra lommeetuiet. Dette er riktignok med støykanselleringen avslått, vår erfaring er at du kan forvente rundt 20 prosent kortere spilletid med denne aktivert.

Øreproppene er IPX5 vannsikret, og de støtter trådløs lading.

Les også Innovativ lyd i lommeformat Creative tar lydkvalitet på alvor med sine nye Aurvana Ace 2 ørepropper. Med en teknologi som er helt ny i denne prisklassen.
creative-zen-hybrid-sxfi-01-grey
Foto: Creative

Zen Hybrid SXFI – hodetelefoner som tilpasses ørene

Hodetelefonene Zen Hybrid SXFI har 40 mm neodymdrivere og imponerer med opptil 70 timers batteritid (også dette uten ANC). De kan legges sammen for enkel transport og har også støtte for analog linjeinngang.

En spesiell funksjon er muligheten til å tilpasse Super X-Fi opplevelsen til brukerens egen hode- og øreform gjennom en dedikert app. Dette lover å gi en enda mer personlig og nøyaktig lydgjengivelse.

Foto: Creative

Zen Air SXFI og Zen Hybrid SXFI: Tilgjengelighet og pris

Begge produktene er rimelig priset, med Creative Zen Air SXFI til rundt 900 kroner (80 euro) og Creative Zen Hybrid SXFI til ca. 1115 NOK (100 euro). Begge kan forhåndsbestilles nå på Creatives nettside.

Mer info: nordic.creative.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ørepropper for tøff bruk

Disse går i 100 timer

Creatives nyeste har et partytriks

Åpne propper fra Beyerdynamic

Vi kribler i magen etter disse

Vi er best - sier Huawei

Uhørt lang batteritid til prisen!

Jabras beste propper blir enda bedre

Head-fi: Sjekk disse hodetelefonene!

Nye produkter - og nye rykter - fra Creative

Hodetelefoner revolusjonerer måten du hører på

Slik er det på innsiden av Sennheiser

Scroll to Top