Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Px7 S2e: Bowers & Wilkins fornyer favoritt

Ny DSP, bedre musikkstrømming – og justert lydsignatur er blant nyhetene.

Skrevet av / 22.09.23 - 09:00
Px7 S2e: Bowers & Wilkins fornyer favoritt

Vi delte like greit ut seks stjerner til hodetelefonene Bowers & Wilkins Px7 S2. Så godt likte vi lyden og komforten, og selv om støydempingen ikke var klasseledende på noen måte, så holdt den mål og vel så det. Hvorfor da en ny Px7 S2e?

Vi savnet ikke så mye, annet enn kanskje litt høyere samtalelyd, og en enda bedre støydemping. Men det er selvsagt alltid rom for forbedringer over hele fjøla, uansett hvor bra noe oppleves å være.

Foto: Bowers & Wilkins

Bedre lyd

B&W mener å ha forbedret lydkvaliteten såpass mye, at det fortjener å bli hørt gjennom en forbedret modell. Ikke minst takket være en kraftigere digitalprosessor (DSP) og støtte for høyoppløst 24-bit musikk. Og dessuten flere muligheter med nye lydinnstillinger. Vi regner med dette er forhåndsinnstillinger man kan velge blant, og ikke en egen EQ man selv kan justere på, i hvert fall fant vi ingenting om det i bruksanvisningen (pdf). Der er det bare bass- og diskantjustering å skue, som tidligere.

Les også Fantastisk lyd fra B&W Px7 S2 er rett og slett et fantastisk vellydende par hodetelefoner, som i tillegg har støykansellering.

Bowers & Wilkins Music-appen er også videreutviklet siden sist, både når det gjelder oppsett, finjustering og direkte musikkstrømming.

Appen har innebygde musikktjenester som Tidal, Qobuz, Deezer og TuneIn, og man kan sende musikken til andre Bowers & Wilkins-produkter via appen. For eksempel Zeppelin-høyttaleren.

Foto: Bowers & Wilkins

Har beholdt det som funker

Ellers er det fortsatt de samme 40 mm driverne, som vi har god erfaring med. Og driverne er som tidligere vinklet skrått inn mot ørene, som skal gi et mer presist lydbilde.

Som forgjengeren støtter Px7 S2e aptX Adaptive lydformat, og batteritiden er uendret – inntil 30 timer, med mulighet for å få 7 timers avspilling etter 10 minutter med hurtiglading.

Les også Nå er McLaren-utgaven her Vi vet de er gode. Nå blir de også "raske". Bowers & Wilkins Px8 slippes i en spesiell McLaren-versjon.

Android-brukere får også Google Fast Pair, med automatisk støtte for Googles Find My Device-tjeneste, skulle du lure på hvor du har gjort av hodetelefonene.

B&W - Px7 S2e lifestyle
Foto: Bowers & Wilkins

Px7 S2e: Tilgjengelighet og pris

Px7 S2e er i salg nå, i fargene: sort, blå, grå og – spør du oss – en særdeles tøff grønnfarge. Prisen er 4998 kroner hos HiFi Klubben.

Mer info: bowerswilkins.com

B&W - Px7 S2e Ocean Blue Beauty B&W - Px7 S2e buttons B&W - Px7 S2e anthracite beauty B&W - Px7 S2e anthracite beauty 2
<
>
Foto: Bowers & Wilkins
Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch Fit 3

Den riktige smartklokken er den perfekte treningskameraten

Les mer

Head-fi: Sjekk disse hodetelefonene!

Nye produkter - og nye rykter - fra Creative

Hodetelefoner revolusjonerer måten du hører på

Slik er det på innsiden av Sennheiser

Med kilopris som safran

Stax-elektrostater til en folkelig pris

Lukket hodetelefon for audiofile.

Hodetelefoner bygget som høyttalere

Budsjetthøyttalere fra Q Acoustics

Sjekk disse hodetelefonene fra Focal

Slik ser Sonos' første hodetelefoner ut

Din egen personlige hjemmekinoopplevelse

Scroll to Top