Trådløse hodetelefoner

Ser her, Bose er klar med en flunkende ny hodetelefon, som bruker Bluetooth og dermed er trådløs.
forfatter

Trådløse hodetelefoner spiller ikke like bra som de med ledning. Det har Bose tenkt på, og derfor har AE2w to løsninger på problemet. Når de brukes som trådløse hodetelefoner, skal Bose TriPort-teknologi og Advanced Audio Distribution Profile (A2DP), sørge for bedre lyd. Ikke nok med det. Skulle det ladbare batteriet takke for seg etter sju timers lytting, kan man koble til den medfølgende ledningen.

Dermed skal man ha det beste av to verdener i Bose AE2wBluetooth, som koster 2000 kr, og er tilgjengelig allerede 14. mai.

Bose_AE2w_Bluetooth_headphones_RGB

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også