Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

B&O Play vil gjenge seg med de unge

Beoplay H4 er designet til et yngre publikum. De er trådløse og en ladning holder i opptil 19 timer.

Skrevet av / 14.02.17 - 13:43
B&O Play vil gjenge seg med de unge

B&O Play kommer med hodetelefon etter hodetelefon om dagen. Nyeste medlem av familien er BeoPlay H4, som blir den nye intromodellen til B&Os line-up av trådløse hodetelefoner. Men må ikke la seg lure. Selv om det er snakk om en intromodell er lista lagt høyt, noe som også gjenspeiler seg i prisen.

Designmessig bygger H4 videre på fundamentet som er kjent fra de trådløse hodetelefonene i Beoplay-serien. Det er derfor snakk om rene linjer, et minimalistisk uttrykk og få visuelle elementer, som sammen med en god lydkvalitet gjør Beoplay H4 til noe helt spesielt. Modellen retter seg til en litt yngre målgruppe enn hva B&O ellers gjør, og kan godt tolkes som et forsøk på ta markedsandeler fra konkurrenter som Beats og Bose.

«Den grunnleggende filosofien hos B&O Play er å levere autentisk lyd – å tenke på hver del separat for å optimere og forenkle både form og funksjon, slik at musikken blir en autentisk opplevelse, som appellerer til alle våres sanser. Vår største utfordring var det å fram uttrykk i hver eneste lille detalj», sier Jakob Wagner.

 

(Foto: Producent)
(Foto: B&O Play)

Lammeskinn og aluminium

Likt som sine eldre slektninger er Beoplay H4 laget av lekre og solide materialer. Vi introduseres derfor igjen for lammeskinn og aluminium, som sikrer behagelig og solid fit rundt hodet. Øreputene går som på H7 over ørene og har dermed en støyreduserende funksjon. Selve ledningen som går mellom koppene er kledd med flettet tekstil.

Knapper i stedet for touch

En ting som både begeistrer og irriterer ved dyrere modellene i serien er touch-funksjonen. Denne er fjernet på H4, grunnet prisen, som i grunn ikke er så dumt. Noen ganger kan touch-funksjonen henge seg opp. I stedet er H4 utstyrt med tre fysiske knapper. Batteriet kan lades opp på rundt 2,5 timer og skal kunne spille av musikk trådløst i opptil 19 timer. Går du tom for strøm kan du fortsatt spille videre med ledning. Lydprofilen kan justeres via B&Os BeoPlay App, hvor du kan se batterinivået og styre avspillingen.

Beoplay H4 fås foreløpig kun i fargen » Charcoal Grey», og er i butikkene nå. Prisen ligger på 2.899 kroner.

 

Mikael Hansen
(f.1982): Frilansjournalist i L&B Home. Mikael begynte som teknologijournalist i Gamereactor i 2006. Derfra gikk han til magasinet GEAR, der han også fikk bred erfaring foran kamera. En mastergrad senere kom han tilbake som journalist i Lyd & Bilde og senere som redaktør for TechRadar. Mikael skriver om alt fra PC-er til smartmobiler, smart home, lyd og gaming.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Forbedre hørselen med AirPods Pro

Lykke til med å få kjøpt disse

De beste øreproppene får en etterfølger

Skullcandy: GROM lyd til små barneører

Enda bedre Accentum fra Sennheiser

Forsterkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic feirer 100 år med spesialutgave

Bruker solen som krafstasjon

Støyreduserende ørepropper fra OnePlus

Rimelige ørepropper fra Redmi

Ørepropper: Audio-Technica lover kremlyd

Hodetelefoner leser hjernen din

0
Scroll to Top