TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

B&O Play utvider familien

En potensiell ny konge av trådløs ANC - H9 er på vei til butikkene.

forfatter
Publisert 02.12.16 - 08:51

BeoPlay H9 er naturligvis trådløse og kombinerer over ear-designet fra BeoPlay H7 med Active Noice Cancellation (ANC) fra BeoPlay H8. Det er dermed snakk om en kombinasjon av de tre meste etterlengtede egenskapene innen hodetelefoner, som vil gjøre H9 til den perfekte reisekamerat. Det blir spennende å få dem på hodet og høre om de kan utkonkurrere den foreløpige ANC-kongen Bose.

God komfort og fine materialer

Som de mindre hodetelefonene i serien, er det sørget for optimal komfort med H9, de er selvsagt laget av de samme materialene og i samme høye kvalitet. Bøylen er laget av en lett aluminiumsramme trukket med okselær, øreputene er av lammeskinn med innlagt memoryskum, som gir en god passform til hvem en som bruker de.

Ifølge B&O Play tar det kun tre timer å lade opp batteriet, som gir opptil 14 timer trådløs støyredusering. Er du uheldig og går tom for strøm, har du likevel et par muligheter. Du kan enten skifte ut batteriet, eller sette inn en vanlig lydkabel. Det er også en strømsparingsfunksjon som automatisk slår av headsettet hvis du glemmer det.

Pris og tilgjengelighet

BeoPlay H9 lanseres i to farger, Black og Argilla Grey. Den veiledende utsalgsprisen er 4.799 kroner. I esken medfølger en stoffpose, ladekabel samt lydkabel. BeoPlay H9 er i butikkene fra starten av desember 2016.

Les mer på B&O Plays offisielle hjemmeisde:

https://www.beoplay.com/products/beoplayh9

Siste artikler:

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kontor-headset fra B&O Med Beocom Portal har Bang & Olufsen laget et headset til hjemmekontoret og arbeidsplassen.
I en støyende hverdag trenger du disse! I hverdagens trafikk og støy, er det på tide å gjøre hørselen en tjeneste. Her er vår Topp 10-liste over anbefalte hodetelefoner og ørepropper, med støykansellering.
Px8 er det nye flaggskipet fra Bowers & Wilkins B&W lover enda bedre hodetelefonlyd takket være nye drivere med karbonfibermembraner.
Selvformende ørepropper fra Logitech Individuelt formstøpte ørepropper har hittil vært forbeholdt profesjonelle musikere. Logitech har funnet en løsning som virker genial.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Er dette verdens beste hodetelefoner? Da vi først hørte flaggskiphodetelefonene Focal Utopia for noen år siden, ble vi blåst overende. For noen detaljer. For en tilstedeværelse. Nå blir de nye. Og enda bedre?
Følg Lyd & Bilde