B&O Play utvider familien

En potensiell ny konge av trådløs ANC - H9 er på vei til butikkene.

Skrevet av / 02.12.16 - 08:51
B&O Play utvider familien

BeoPlay H9 er naturligvis trådløse og kombinerer over ear-designet fra BeoPlay H7 med Active Noice Cancellation (ANC) fra BeoPlay H8. Det er dermed snakk om en kombinasjon av de tre meste etterlengtede egenskapene innen hodetelefoner, som vil gjøre H9 til den perfekte reisekamerat. Det blir spennende å få dem på hodet og høre om de kan utkonkurrere den foreløpige ANC-kongen Bose.

God komfort og fine materialer

Som de mindre hodetelefonene i serien, er det sørget for optimal komfort med H9, de er selvsagt laget av de samme materialene og i samme høye kvalitet. Bøylen er laget av en lett aluminiumsramme trukket med okselær, øreputene er av lammeskinn med innlagt memoryskum, som gir en god passform til hvem en som bruker de.

Ifølge B&O Play tar det kun tre timer å lade opp batteriet, som gir opptil 14 timer trådløs støyredusering. Er du uheldig og går tom for strøm, har du likevel et par muligheter. Du kan enten skifte ut batteriet, eller sette inn en vanlig lydkabel. Det er også en strømsparingsfunksjon som automatisk slår av headsettet hvis du glemmer det.

Pris og tilgjengelighet

BeoPlay H9 lanseres i to farger, Black og Argilla Grey. Den veiledende utsalgsprisen er 4.799 kroner. I esken medfølger en stoffpose, ladekabel samt lydkabel. BeoPlay H9 er i butikkene fra starten av desember 2016.

Les mer på B&O Plays offisielle hjemmeisde:

https://www.beoplay.com/products/beoplayh9

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Forbedret premiummodell fra Bowers & Wilkins

De beste hodetelefonene blir sandfarget

Bose QuietComfort Ultra: Boses nye flaggskip

Devialet Gemini II kan noe ikke andre ørepropper kan

Grisebillige ørepropper med støydemping

Shure Aonic 50 får spatial audio

Scroll to Top