TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022

Jubileums-hodetelefonene kommer i midten av mai.

Beyerdynamic T90 Jubilee

forfatter
Publisert 09.05.14 - 07:00

Tyske Beyerdynamic markerer sin 90-årsdag ved å avduke jubileumsmodellen av sine T90 hodetelefoner på årets High End Show i münchen.

Vi skrev om en kommende jubileumsmodell allerede i mars, og selv om det ikke var avslørt hvilken modell som ble utgangspunktet, gjettet vi på T90.

T90 Jubilee blir navnet på hodetelefonene, som kommer i begrenset opplag på 1.000 enheter og har integrert samme Tesla-teknologi som finnes i de eksisterende T90.

Åpne og analytiske
Hodetelefonene er av åpen type, og skal kombinere den ”naturlige og analytiske lyden av Tesla-elementet med romlig og dynamisk balanse.”

I følge Beyerdynamic gir hodetelefonene en lydopplevelse tilsvarende den i et auditorium, og vil gi den aller beste effekten sammen med lydopptak av typen ”binaural”, hvor lydopptaket er gjort med to (gjerne øreformede!) mikrofoner separert fra hverandre med en hodebredde. Alle som kjøper T90 Jubilee vil derfor få med en CD fra Chesky Records, som demonstrerer nettopp dette.

Pris og tilgjengelighet
Prisen blir 599 euro, som med dagens valutakurs blir rundt 5.000 kroner. T90 Jubilee slippes i midten av mai.

njal.no

Annonse
forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Sjekk de lekre hodetelefonene! Merk deg navnet YH-5000SE. Yamahas mest ambisiøse flaggskip blant hodetelefoner.
Ingenting bør låte slik Ingen bass, ingen trådløs lading, ingen støydemping. Lyden fra ingenting er ikke imponerende.
… koste hva det koste vil Mark Levinson lager ikke billige ting, og de har ikke tenkt å begynne nå. Med sine første trådløse, støykansellerende hodetelefoner. Men hvor bra er de?
Hør mer av omgivelsene med disse øreproppene Mange er veldig opptatt av lyddemping i sine ørepropper. Men noen ganger er det smart å slippe omgivelsene inn. Creative Sensemore Air går lenger enn de fleste.
Skiller seg ut I denne sammenhengen tunge og store sportspropper som leverer både komfort og lyd.
Forbasket bra fra Focal Focal Bathys er et "må ha"-produkt med lydkvalitet i særklasse, fantastisk komfort og glimrende støykansellering.
Følg Lyd & Bilde