Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Beoplay EX Atelier Edition Dawn Purple

Den sjette utgaven av de skreddersydde Bang & Olufsen-produktene fanger høstens morgenlys.

Skrevet av / 07.10.23 - 12:05
Beoplay EX Atelier Edition Dawn Purple

Bang & Olufsen har nå kommet til sjette versjon av Atelier Editions-serien: Beoplay EX Atelier Edition Dawn Purple og Beosound 2 3rd Gen Atelier Edition Daybreak Blossom.

Seriene består av “skreddersydde” utgaver av eksisterende produkter, som produseres i svært begrenset oppslag.

Lyd- og funksjonsmessig er spesialutgavene identiske med den billigere standardutgaven. Men hvis du vil ha et produkt som skiller seg ut på det estetiske – og er villig til å betale for det – er muligheten her og nå.

Beoplay-EX-0144-Limited-Edition-Dawn-Purple Beoplay-EX-0146-Limited-Edition-Dawn-Purple Beoplay-EX-0145-Limited-Edition-Dawn-Purple
<
>
Beoplay EX Atelier Dawn Purple. (Foto: Bang & Olufsen)

Det første produktet er Beoplay EX Atelier Edition Dawn Purple. Vi har tidligere sett varianter i gul, rosa, lilla, samt to ulike grønne nyanser. Prisen på spesialutgaven er 7.299 kroner. Normalutgaven, som vi har testet her, koster til sammenligning 4.299 kroner.

Les også De beste fra Bang & Olufsen Beoplay EX er blant de aller dyreste trådløse øreproppene. På sitt beste er de også veldig bra.

Beosound 2 Gen 3 har også fått en spesialutgave i grønn tidligere. Nå vil den i en begrenset periode fås i fargen Daybreak Blossom, som kan ligne litt på høstløv. Hvis du er interessert, er prisen på 56.990 kroner. Men da må du være rask, for det lages kun 20 eksempler til sammen.

Til sammenligning koster normalutgaven av Beosound 2, 3rd Gen 31.990 kroner. Altså “kun” litt over halvparten.

Beosound 2 3rd. Gen. Daybreak Blossom. (Foto: Bang & Olufsen)
Les også Fremtidssikret Tredje generasjon av Beosound 2-høyttaleren ligner seg selv, men har fått ny programvare som skal tjene den i mange år fremover.
John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Disse går i 100 timer

Creatives nyeste har et partytriks

Åpne propper fra Beyerdynamic

Vi kribler i magen etter disse

Vi er best - sier Huawei

Uhørt lang batteritid til prisen!

Jabras beste propper blir enda bedre

Head-fi: Sjekk disse hodetelefonene!

Nye produkter - og nye rykter - fra Creative

Hodetelefoner revolusjonerer måten du hører på

Slik er det på innsiden av Sennheiser

Med kilopris som safran

Scroll to Top