Search
Generic filters

Bedre lyd i nye Beats

De ble en dundrende suksess. Nå kommer oppfølgeren til Beats by Dr. Dre, med bedre lyd, forbedret støydemping og ny design.

Remastered kaller de selv prosessen som har ført til den nye versjonen av Beats hodetelefonene. Foruten en mer strømlinjeformet design, og bedre materialkvalitet, har hodetelefonene fått 20 timers batteritid på en lading, og mer effektiv støydemping.

Adaptive Noise Canceling, kaller de selv det, en elektronisk støydemping som bytter mellom to moduser. Musikk og unplugged. Når man spiller tilpasser støydempingen seg bedre til musikken, mens når man stopper spillingen, kjøres støydempingen opp et par hakk, for å ytterlige senke støybildet.

new-beats-studio black

De har også lagt inn noe de kaller Beats Acoustic Engine (BAE),  en digitalkrets som skal gi et mer balansert lydbilde. Og ikke så bassfokusert som på forgjengeren. Her skal det være emr energi i mellomtonen, og langt bedre diskantgjengivelse. Forgjengeren er kjent for å være ganske grovkornet i diskanten, så det skal bli interessant å teste den nye versjonen.

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
8 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Les også

Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.
I tillegg til Elite 85t slipper Jabra aktiv støydemping til den eksisterende Elite 75t.
I dag slipper Netflix traileren til sin første norske originalfilm: Kadaver.
Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.
Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.