Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Bedre lyd i nye Beats

De ble en dundrende suksess. Nå kommer oppfølgeren til Beats by Dr. Dre, med bedre lyd, forbedret støydemping og ny design.

Skrevet av / 07.08.13 - 11:08
Bedre lyd i nye Beats

Remastered kaller de selv prosessen som har ført til den nye versjonen av Beats hodetelefonene. Foruten en mer strømlinjeformet design, og bedre materialkvalitet, har hodetelefonene fått 20 timers batteritid på en lading, og mer effektiv støydemping.

Adaptive Noise Canceling, kaller de selv det, en elektronisk støydemping som bytter mellom to moduser. Musikk og unplugged. Når man spiller tilpasser støydempingen seg bedre til musikken, mens når man stopper spillingen, kjøres støydempingen opp et par hakk, for å ytterlige senke støybildet.

new-beats-studio black

De har også lagt inn noe de kaller Beats Acoustic Engine (BAE),  en digitalkrets som skal gi et mer balansert lydbilde. Og ikke så bassfokusert som på forgjengeren. Her skal det være emr energi i mellomtonen, og langt bedre diskantgjengivelse. Forgjengeren er kjent for å være ganske grovkornet i diskanten, så det skal bli interessant å teste den nye versjonen.

 

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

En smartklokke kan være både elegant og intelligent

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top