Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Slik er Beats Studio3 Wireless

Beats hodetelefoner har de fleste hørt om, nå kommer deres hittil beste utgave.

Skrevet av / 06.09.17 - 16:44
Slik er Beats Studio3 Wireless

Beats hodetelefoner ga hodetelefonmarkedet en lenge tiltrengt innspøytning, da de slapp sine første hodetelefoner. At de ikke hadde verdens beste lyd, brydde ikke folk seg om. De hadde friske farger og moderne design, i et markedet som flommet over av grå og sorte hodetelefoner.

Test av Beats Studio Wireless

Beats hodetelefoner ble merket alle – særlig ungdom, helst ville bli sett med. Slik var de med på å skape et nytt gatebilde, hvor det raskt ble dagligdags å se folk gå rundt med Beats hodetelefoner.

Nå kommer Beats Studio3 Wireless. Tredje generasjon trådløse Beats hodetelefoner, med bedre lyd, battertid og støydemping.

Les vår store test av trådløse hodetelefoner

(Foto: Produsenten)

Hurtiglading

Batteritiden er oppgitt till 22 timer med støydempingen på: Pure Adaptive Noise Canceling (Pure ANC) – og opptil 40 timer med den avslått.

Beats sier at en 10 minutters lading er alt som skal til, for å få tre timers spilletid.

Hodetelefonene kan lades fra en hvilken som helst USB-kontakt.

Adaptive Noise Canceling betyr at hodetelefonenes mikrofoner registrerer støybildet, og tilpasser støydempingen slik at den skal fungere så bra som mulig. Enten man befinner seg i et fly, på toget, eller ute i et travel bymiljø.

Stor test av trådløse hodetelefoner med støydemping

W1 prosesssering

Apple har utviklet sin egen Bluetooth-chip kalt W1. Den fungerer fortreffelig i AirPods, de trådløse hvite Apple-proppene, som har den mest stabile forbindelsen vi har testet.

Med den pares et par Studio3 Wireless raskt med en Apple iPhone, iPad, Mac, og andre Apple-enheter. Man kan bytte mellom en iPhone og iPad uten noen videre konfigurering, det skjer automatisk og umiddelbart. Slik kan man svare på et andro på iPaden, og bytte til iPhone midt i samtalen!

Les testen av Beats Solo3

Det eneste som kreves er enheter med iOS 10 eller 11 installert, og et aktivt iCloud-abonnement.

Med berøringsfølsom flate på øreklokkene, kan man styre musikkavspillingen, svare på oppringninger og naturligvis vekke Siri. Apples taleklient.

Det følger også med en ledning, for de gangene man trenger å koble til lydkilden fysisk.

Studio3 Wireless veier 260 gram, koster 3490 kr, og finnes i tre farger, i tillegg til sort, hvit og grå. De blir tilgjengelige i midten av oktober 2017.

(Foto: Produsenten)

 

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Latterlig billig fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarger

Toppliste: Ørepropper og hodetelefoner til påskeferien

Forbedre hørselen med AirPods Pro

Lykke til med å få kjøpt disse

De beste øreproppene får en etterfølger

Skullcandy: GROM lyd til små barneører

Enda bedre Accentum fra Sennheiser

Forsterkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic feirer 100 år med spesialutgave

Bruker solen som krafstasjon

Støyreduserende ørepropper fra OnePlus

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top