TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Avansert gaming-headset

Creative lanserer Sound Blaster Tactic3D Fury gaming headset i ny design og med avansert lydteknologi ombord.

forfatter
Publisert 13.12.13 - 15:16

Sound Blaster Tactic3D Fury gaming headset kan kobles til en Mac eller PC via USB med Dual Mode USB-adapter, og er utstyrt med en 3,5 mm minijack til mobiltelefoner og nettbrett for samtaler og musikkavspilling. Den medfølgende Sound Blaster Tactic3D software gjør at spillerne kan tilpasse innstillingerne for å oppnå mest mulig realistisk tredimensjonalt akustisk miljø. Man kan lagre sine personlige lydprofiler, som spillerne også kan eksportere og dele med andre. Creatives «Scout Mode» teknologi gir angivelig også spillerne mulighet til å høre motstanderen lengre unna i spillet, hvilket kan gi en taktisk fordel.

Hodetelefonene har 40mm Full Spectrum drivere med en oppgitt frekvensgang på 20Hz – 20kHz og har ørekopper med skumkant for å sikre god komfort selv under lange spilløkter. Dessuten har den en avtagbar støyreduserende mikrofon. Prisen er 499 kr.

Siste artikler:

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Selvformende ørepropper fra Logitech Individuelt formstøpte ørepropper har hittil vært forbeholdt profesjonelle musikere. Logitech har funnet en løsning som virker genial.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Er dette verdens beste hodetelefoner? Da vi først hørte flaggskiphodetelefonene Focal Utopia for noen år siden, ble vi blåst overende. For noen detaljer. For en tilstedeværelse. Nå blir de nye. Og enda bedre?
Den perfekte linedanser Jabra Elite 5 er et par fremragende trådløse ørepropper i mellomklassen.
Hodetelefonene dine fortjener denne FiiO K9 Pro ESS driver nærmest alt det skal være av hodetelefoner, i tillegg har den alt du trenger av digitale og analoge innganger. Også Bluetooth!
Kontorutstyr må ikke nødvendigvis være grått Logitech lanserer nye webkameraer og headsets til kontoret - i freshe farger
Følg Lyd & Bilde