Hodetelefoner

Creatives Aurvana Live-hodetelefoner, som har vunnet flere priser, kommer nå i en oppdatert utgave.
Annonse
Annonse
forfatter

Aurvana Live 2-hodesettet ble første gang vist frem på IFA-messen i Berlin i september, men er nå klart for butikkhyllene.

I motsetning til forgjengeren er Aurvana Live 2 ikke kun beregnet til lytting, men også til tale. Det er altså innebygd en mikrofon til oppringing.

– Utover å se film og videoer, lytte til musikk eller spille spill, brukes telefonen primært til kommunikasjon. Derfor er våre mest audiofile lydprodukter nå også designet for å være kommunikasjonsvennlige, hvilket i Aurvana Live! 2 kommer til uttrykk i en meget god in-line-mikrofon,” sier Mac Aw, direktør for Worldwide Marketing hos Creative Technology Ltd.

Creative fremhever i sin pressemelding sine spesielle elementer, som har membraner i et materiale kalt biocellulose. De skulle angivelig levere samme lydtrykk som membraner i aluminium eller titan, men med den varme lyden som kjennetegner papirmembraner. Enhetene er på 40 mm og har neodymmagneter. De myke øreputene omslutter ørene helt og gir en god demping av omgivelsesstøy.

Hodetelefonene har samme trekantede utforming som Creatives andre nye hodetelefoner. Kabelen er avtakbar og er laget for å motvirke knuter og floker. Settet er tilgjengelig i to farger: Svart med mørke kromdetaljer og svart med mørkerøde kromdetaljer.

Creative Aurvana Live 2 har en veiledende pris på 999 kroner.

no.creative.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.
Annonse
Annonse

Les også

Acers chromebook-nyheter har mer kraft enn mange PC-bærbare.
Eksternt grafikkort gir den kompakte bærbare ekstra krefter til spill både hjemme og ute.
Raskere grafikk, raskere CPU, raskere skjerm.
Den nye tilføyelsen til Surface Pro-porteføljen kommer bl.a. med innebygd LTE Advanced.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Acers chromebook-nyheter har mer kraft enn mange PC-bærbare.
Dårlig batteri på Sonos Move? Nå kan du skifte det selv.
Samsungs nye trådløse ørepropper kommer med intelligent aktiv støyreduksjon.
Likt som i fjor kommer årets Samsung Galaxy S-serie i tre forskjellige utgaver: Galaxy S21, Galaxy S21+ og Galaxy S21 Ultra.
Sonys enorme videovegg kommer nok ikke inn i stua med det første, men det kan godt hende du får se den i aksjon likevel!
Forsterker kampen mot Sonos, med Sound Bar 550.
Anvendelig 35mm for Sony fullformat
Eksternt grafikkort gir den kompakte bærbare ekstra krefter til spill både hjemme og ute.
Raskere grafikk, raskere CPU, raskere skjerm.
Earins nye øresnegler lover bedre bass og lydkvalitet enn konkurrentene.
Ny infotaimentskjerm dekker hele dasbordet
LG Display tilbyr flere nye OLED skjermstørrelser i 2021, deriblant en etterlengtet 42-tommer. Spørsmålet er hvilken av TV-produsentene som biter på først?