Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Aurvana-hodesett nå også til tale

Creatives Aurvana Live-hodetelefoner, som har vunnet flere priser, kommer nå i en oppdatert utgave.

Skrevet av / 10.10.13 - 10:27
Aurvana-hodesett nå også til tale

Aurvana Live 2-hodesettet ble første gang vist frem på IFA-messen i Berlin i september, men er nå klart for butikkhyllene.

I motsetning til forgjengeren er Aurvana Live 2 ikke kun beregnet til lytting, men også til tale. Det er altså innebygd en mikrofon til oppringing.

– Utover å se film og videoer, lytte til musikk eller spille spill, brukes telefonen primært til kommunikasjon. Derfor er våre mest audiofile lydprodukter nå også designet for å være kommunikasjonsvennlige, hvilket i Aurvana Live! 2 kommer til uttrykk i en meget god in-line-mikrofon,” sier Mac Aw, direktør for Worldwide Marketing hos Creative Technology Ltd.

Creative fremhever i sin pressemelding sine spesielle elementer, som har membraner i et materiale kalt biocellulose. De skulle angivelig levere samme lydtrykk som membraner i aluminium eller titan, men med den varme lyden som kjennetegner papirmembraner. Enhetene er på 40 mm og har neodymmagneter. De myke øreputene omslutter ørene helt og gir en god demping av omgivelsesstøy.

Hodetelefonene har samme trekantede utforming som Creatives andre nye hodetelefoner. Kabelen er avtakbar og er laget for å motvirke knuter og floker. Settet er tilgjengelig i to farger: Svart med mørke kromdetaljer og svart med mørkerøde kromdetaljer.

Creative Aurvana Live 2 har en veiledende pris på 999 kroner.

no.creative.com

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Marshall rocker videre

Latterlig billig fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarger

Toppliste: Ørepropper og hodetelefoner til påskeferien

Forbedre hørselen med AirPods Pro

Lykke til med å få kjøpt disse

De beste øreproppene får en etterfølger

Skullcandy: GROM lyd til små barneører

Enda bedre Accentum fra Sennheiser

Forsterkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic feirer 100 år med spesialutgave

Bruker solen som krafstasjon

Lyd & Bilde
Scroll to Top