Search
Generic filters

Aurvana-hodesett nå også til tale

Creatives Aurvana Live-hodetelefoner, som har vunnet flere priser, kommer nå i en oppdatert utgave.

Aurvana Live 2-hodesettet ble første gang vist frem på IFA-messen i Berlin i september, men er nå klart for butikkhyllene.

I motsetning til forgjengeren er Aurvana Live 2 ikke kun beregnet til lytting, men også til tale. Det er altså innebygd en mikrofon til oppringing.

– Utover å se film og videoer, lytte til musikk eller spille spill, brukes telefonen primært til kommunikasjon. Derfor er våre mest audiofile lydprodukter nå også designet for å være kommunikasjonsvennlige, hvilket i Aurvana Live! 2 kommer til uttrykk i en meget god in-line-mikrofon,” sier Mac Aw, direktør for Worldwide Marketing hos Creative Technology Ltd.

Creative fremhever i sin pressemelding sine spesielle elementer, som har membraner i et materiale kalt biocellulose. De skulle angivelig levere samme lydtrykk som membraner i aluminium eller titan, men med den varme lyden som kjennetegner papirmembraner. Enhetene er på 40 mm og har neodymmagneter. De myke øreputene omslutter ørene helt og gir en god demping av omgivelsesstøy.

Hodetelefonene har samme trekantede utforming som Creatives andre nye hodetelefoner. Kabelen er avtakbar og er laget for å motvirke knuter og floker. Settet er tilgjengelig i to farger: Svart med mørke kromdetaljer og svart med mørkerøde kromdetaljer.

Creative Aurvana Live 2 har en veiledende pris på 999 kroner.

no.creative.com

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.
I tillegg til Elite 85t slipper Jabra aktiv støydemping til den eksisterende Elite 75t.
I dag slipper Netflix traileren til sin første norske originalfilm: Kadaver.
Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.
Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.