Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Audio-Technica går retro

Design blir stadig viktigere når man skal velge hodetelefoner, det tar Audio-Technica konsekvensene av med en helt ny modell i retrostil.

Skrevet av / 21.08.14 - 11:51
Audio-Technica går retro

Den relativt kompakte hodetelefonen ATH-RE700, er kledd i sort eller brunt skinn over en bøyle i aluminium. Ganske stilig, må vi medgi, og designet er godt egnet til å lure kundene fra Beats og Sennheiser, til Audio-Technica.

De lukkede øreklokkene dekker ørene, og inneholder et 40 mm stort element i aluminium, som burde bety fyldig bass og balansert lyd. De leveres med to kabler, den ene med handsfree til mobilen og styring av avspilling av musikk.

Med en vekt på bare 175 gram, bør de også være behagelig å ha på over tid. De er i hvert fall godt egnet til bruk sammen med mobilen, siden motstanden er lave 32 ohm, og følsomheten 103 dB høy.

ath_re700_bw_1_sq

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Her er fem ting smartklokken din bør kunne leve opp til

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top