TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

ATH-TWX9: Helt trådløs toppmodell fra Audio-Technica

ATH-TWX9 er et par helt trådløse ørepropper, hvor stikkord er ekstra høy lydkvalitet, og dessuten omsluttende 360-lyd.

forfatter
Publisert 03.03.23 - 10:48

Audio-Technica ATH-TWX9 er et par nye, påkostede ørepropper som skal være like bra på film og spill, som musikk og samtaler. Med støtte for Sonys 360 Reality Audio kan de gjengi et 360 graders lydbilde, som i større grad føles som det er utenfor og rundt hodet på lytteren.

ath-twx9 01- scaled
Foto: Audio-Technica

Lossless lyd?

Ekstra spenstig er det at de støtter Snapdragon Sound. Dette er en Qualcomm-teknologi som støtter tapsfri CD-kvalitet gjennom aptX Lossless. Det står ikke i spesifikasjonene at TWX9 faktisk støtter aptX Lossless, bare aptX Adaptive. Men siden Lossless er en del av Adaptive-containeren, og det dessuten står i dataene at proppene støtter opptil 96 kHz oppløsning, så går vi ut ifra at de faktisk støtter Lossless.

Driverne, altså høyttalerelementene, er av ganske gjennomsnittlig 5,8 mm størrelse, men den japanske produsenten har designet disse fra grunnen for å gjengi et utvidet frekvensnivå – spesielt i toppen, med flere detaljer i musikken.

Les også Her har JBL tenkt på alt JBL Tour Pro 2 er et par multikunstnere av noen trådløse ørepropper. Det er nesten ingenting de ikke kan!
JBL Tour Pro 2

Lav forsinkelse

Når Audio-Technica legger vekt på spill i pressemeldingen på sine nye ørepropper ATH-TWX9, så betyr det at de har jobbet med lydforsinkelsen som har preget tidligere ørepropper. De har tidligere hatt klassens lengste forsinkelse, som gjør at et bilkrasj på skjermen høres nesten et helt sekund etterpå!

TWX9 har for det første individuell overføring til venstre og høyre øre, som skal gi bedre stabilitet og dessuten lavere lydforsinkelse når man ser video og spiller. I tillegg finnes en egen Low Latency-modus, som justeres i appen A-T Connect. Om du skulle trenge enda lavere forsinkelse.

ath-twx9_overview_top- scaled
Foto: Audio-Technica

Støykansellering

Støykansellering finnes i fem trinn, og du kan optimalisere denne til miljøet rundt deg ved å berøre sensoren på venstre ørepropp.

Likeledes finnes en funksjon for omgivelseslyd, som lar deg høre miljøet rundt deg – og dessuten din egen stemme. Kjekt når du skal snakke med andre, og den beslektede medhør-funksjonen (sidetone) lar deg høre din egen stemme under telefon- og videosamtaler.

Les også Unike hodetelefoner Disse hodetelefonene både ser fantastisk ut og låter glimrende. Og med et utseende som bare instrumentmakere kan.
Audio-Technica ATH-WP900_Lifestyle_Image 1 (1)- scaled
ATH-TWX9_lifestyle 2- scaled
Foto: Audio-Technica

Audio-Technica ATH-TWX9: Pris og tilgjengelighet

Øreproppene, som er regn- og sprutsikre med tilsvarende IPX4, koster i følge importøren 3490 kroner, og kommer på lager nærmere sommeren.

Mer info: audio-technica.com

Legg igjen en kommentar

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
MSI RTX 40: Nye prisbelønte serier av bærbare datamaskiner Ta spranget til et helt nytt nivå med de nye grafikkortene i GeForce RTX 40-serien og 13. generasjon Intel® Core™-prosessorer.
lbpluss
Storm i et vannglass Argon Audio Quiet Storm ligner et par dyrere hodetelefoner. Lyden er imidlertid ikke i takt med designen.
lbpluss
Proffer trenger ikke betale mer Beyerdynamic DT 900 Pro X er for proffer og entusiaster, er lette å drive med billig utstyr, og de låter mye dyrere enn prislappen.
Hodetelefoner for musikkelskere De ser ut som før, men lyden er bedre enn noensinne i Sennheisers nyeste hodetelefoner.
Disse hodetelefonene er ikke som andre HiFiMAN Audivina er noe så sjeldent som et par lukkede hodetelefoner med planmagneter som drivere.
Eleganse fra Huawei Nå kommer etterfølgeren til FreeBuds 4i
Følg Lyd & Bilde