BLACK FRIDAY TILBUD PÅ LYD & BILDE. 50% BARE I DAG! SE TILBUDET HER!

Årets hodetelefoner

Her er de beste hode telfonene fra 2011

Årets øreklokker – Audio Technica ATH-M50
Klasseledende
Når vi en sjelden gang støter på produkter som så til de grader åpner øregangene, får man simpelthen ikke nok.

 

Klangen er i første rekke glimrende balansert. Ingen deler av frekvensområdet overskygger den andre. Bassen er mektig, stram og dynamisk, mellomtonen åpen, glatt og gjennomsiktig. Selv diskanten som ofte kan oppleves som grovkornet på så store membraner (45 mm), er luftig og presis. De slipper klangen godt frem fra alt fra konsertklaver til strykere og triangler.

De ovale øreklokkene legger seg rundt øret og ikke oppå. Relativt lav vekt for så store hodetelefoner, som også kan legges flatt slik at de ikke tar mye plass i bagen. En solid 6,3 mm jackplugg med strekkavlastning, skjuler en 3,5 mm jackplugg som man kan få frem ved å skru av den store, og begge sitter i en snurret grisehaleledning som ikke vaser seg.

Dette er ikke bare et par ytterst velbalanserte og behagelige hodetelefoner. Dette er referansekvalitet i prisklassen, og utfordres kun av Sennheiser HD 380PRO og Shure SRH840. Men disse er mer komplette, bedre allround, og har bedre definert bass og tydeligere detaljgjengivelse. Skal de bli bedre enn dette, kommer det til å koste en del mer, derfor tror vi Audio Technica ATH-M50 er et røverkjøp i klassen. Bedre blir det neppe.

Les full test av Audio Technica ATH-M50 her

Årets ørepropper, Jays A-Jays Three
Lekkert for øyne og ører
Kjøp heller disse. For alle som fremdeles har et par billige ørepropper, kan få tidenes oppgradering i et par A-Jays Three.

Dessverre er det fremdeles slik at de fleste leverer ørepropper som lyder grått og skingrete. MP3-lyd er ikke akkurat gourmetlyd i utgangspunktet, men det er ingen vits å holde på de gamle proppene for det. A-Jays Three koster under 500 kroner, og spiller som om de koster 1.000 kroner. Du får rett og slett ikke bedre propper til prisen. Hvis noen mener det motsatte, er vi interessert i å høre om det, for dette er sensasjonelt bra lyd for pengene. Selv innpakningen er det klasse over.De 8,6mm små membranene sparker skikkelig fra i bassen. Stram, kontant og potent bass som kler all musikk fra Elgar til Eminem legger et solid fundament for en åpen og klar mellomtone. Legg til finmasket detaljeringsevne og tydelig definert diskantgjengivelse, og man tror nesten ikke prisen er riktig. Klaververker trives like godt som orkestermusikk, pop og hip-hop. Bare pass på å finn de silikonproppene som srøger for at du frå proppene godt festet i øret, ellers blir klangbalansen for slank. Fraværet av mikrofon og håndfriknapper på ledningen er det eneste vi finner å trekke for.
Les full test av Jays A-Jays Three her

Marius


Siste artikler:

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Les også

AKMs DAC-fabrikk har brent ned, som krøpler produsentene i flere måneder. Slik responderer hi-fi-bransjen.
Black Friday er på trappene. Slik holder du deg trygg, mens du sikrer deg de beste kjøpene.
Duoen bak The Rain får fornyet tillit hos strømmegiganten.
Nå er det bare tre uker til vi igjen kan humre og le med sjarmerende Johanne & Co.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Risikoen for å bli snytt er større enn sjansen for å gjøre et kupp.
Light Speaker fra svenske Transparent er ikke som andre trådløse høyttalere.
Popprinsessen går helt nye veier - nå på Disney+.
Fujifilm GFX100 får 400 megapiksler!
Ifølge flere kilder har Samsung ingen planer om en Galaxy Note 21. Note-serien skal erstattes av Galaxy Z Fold 3.
HBO Nordic tar "en dansk en" - lanserer snart sin første danske serie.
Unngå bomkjøp på Black Friday – gå etter testvinnerne!
Den taiwanske produsenten av mopeder og motorsykler vil avduke sin KYMCO F9 elektriske scooter på torsdag.
Dette er hodetelefonene du bør kjøpe i år.
Serien består av seks episoder og er basert på den kritikerroste podcasten Equinox 1985 av Tea Lindeburg og har blant andre Danica Curcic (Broen, Kriger) og Lars Brygmann (Dicte) på rollelisten.
Nedtellingen til Black Friday har startet, her er TV-ene vi anbefaler å ha i kikkerten!
Nå vil også B&O være med i 48-tommer klubben!