Hodetelefoner

Audio Technica ATH-M50 er blant våre favoritter i sin prisklasse. Nå moderniseres utseendet.
forfatter

ATH-M50 er blant de absolutt beste hodetelefonene du kan kjøpe til prisen. De bare ser litt kjipe ut.

Nå gjør produsenten grep, og lanserer ATH-M50x. Samme lyd, i en mer moderne innpakning.

Avtakbare kabler
Vi snakker detaljnivå, men det er likevel kjærkomment nytt. M50x har nemlig fått avtakbar kabel, og det følger med tre forskjellige i esken: en 1,2 meter kveilet kabel, en 1,2 meter rett kabel og en 3 meter lang rett kabel. Øreputene har dessuten blitt skiftet ut til noen med mer glans – og de nye putene skal visst også være mer komfortable enn de gamle.

Den nye versjonen i blått og brunt stikker seg ut i mengden.
Den nye versjonen i blått og brunt stikker seg ut i mengden.

Mest merkbart er imidlertid den nye fargen i begrenset opplag, nemlig en blålig hodetelefon med brune øreputer og brun hodebøyle. Etter bildet å bedømme ser den riktig så tøff ut, og stikker seg godt frem blant sine helsvarte og helhvite brødre.

Prisen vil bli rundt 240 dollar i USA i svart og hvitt, mens den blå/brune versjonen blir 260 dollar. Nøyaktig oversatt til norske kroner blir det rundt 1.500 og 1.650 kroner. M50x lanseres i slutten av februar, men kan allerede nå forhåndsbestilles gjennom amazon.com – og det til kraftig redusert pris. Frakt kommer nødvendigvis i tillegg.

scandecsystemer.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også: