TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Airpods Pro fikser problemene

Andre generasjonen av AirPods Pro har blitt oppgradert med bedre støyreduksjon og personlig 3D-lyd.

forfatter
Publisert 08.09.22 - 07:53

I forkant av eventet gikk det rykter om at det også ville komme en ny utgave av AirPods Pro. Og det viste seg å være riktig. Apple AirPods Pro har blitt oppgradert med en ny H2-prosessor, som gir enda bedre støyreduksjon, i tillegg til muligheten til å tilpasse Spatial Audio til brukeren. Dette gjøres ved å bruke kameraet på mobilen til å analysere formen på øret.

Apple AirPods Pro 2nd gen iPhone 14 Pro 2up Spatial Audio 220907 inline.jpg.large
Apple AirPods Pro 2nd gen iPhone 14 Pro 2up Spatial Audio 220907 inline.jpg.large

Apple var også spesielt stolte over å kunne si at AirPods Pro nå har fått touchstyring. Noe som sannsynligvis kommer til å bety at AirPods-brukere fremover vil få muligheten til å bytte sanger og ta imot telefonsamtaler på øret, når de prøver å justere plasseringen av proppene i øret.

Batteritiden har også blitt oppgradert, AirPods Pro har nå 6 timers spilletid på en oppladning. Noe mindre enn det ville for øvrig vært kortere enn de fleste andre konkurrenter. Sammen med etuiet får du 30 timers total batterilevetid.

Apple AirPods Pro 2nd gen hero 220907 big.jpg.large

Etuiet kan nå også lades med en Apple Watch eller Magsafe-lader. Jo færre ladere vi trenger å ha med oss, jo bedre. Hvis du mister dem på veien, har du nå presisjonssøk i Finn-appen takket være den nye U1-kretsen. Og hvis du fortsatt ikke kan finne dingsen, har den nå sin egen høyttaler for å gi seg til kjenne.

Apple AirPods Pro 2. gen koster 2.990 kroner og kan bestilles fra 9. september. Levering fra 23. september.

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud prisguiden
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
Her har JBL tenkt på alt JBL Tour Pro 2 er et par multikunstnere av noen trådløse ørepropper. Det er nesten ingenting de ikke kan!
lbpluss
Forsterkere som bør blåse liv i hjemmekinoen Hvis en gamp på 5 x 250 watt ikke er nok, så kan Musical Fidelity også friste med et 11-kanals monster! Si hei til M6x 250.5 og M6x 250.11
lbpluss
En drøm til både studio og nytelse MM-500 er utviklet av og for studioteknikere, for å avsløre alt som ligger i et opptak. Noe som også gir ren nytelse til "vanlige folk".
Spennende nyheter fra Audio-Technica StreamSet-serien er laget spesielt for proffe gamere og Twitch-strømmere.
lbpluss
Unike hodetelefoner Disse hodetelefonene både ser fantastisk ut og låter glimrende. Og med et utseende som bare instrumentmakere kan.
Følg Lyd & Bilde