Airpods er nå tilgjengelige for kjøp

Apples forsinkede trådløse propper er tilgjengelig i butikkene neste uke.

Skrevet av / 13.12.16 - 17:46
Airpods er nå tilgjengelige for kjøp

Allerede i september fikk vi prøve Apples trådløse ørepropper, i forbindelse med lanseringen av iPhone 7. Det var da snakk om at de skulle slippes i oktober, men de har siden blitt utsatt flere ganger. Ryktene sier at det har vært problemer med kvalitet på produksjonen.

Men i dag meddeler Apple at de kan bestilles på nett for levering den 22. desember. De skal også være på vei ut til butikkene, slik at man kan kjøpe dem over disken neste uke. Til julehandelen med andre ord.

(Foto: Tillverkare)
(Foto: Apple)

Det er få produsenter som har lansert helt trådløse ørepropper, men kanskje er Apple drivkraften som får det til å slå igjennom på markedet. Proppene oppbevares i en batteriboks for ladning, og slår seg automatisk på. De kobler seg til mobilen når man setter dem i øret. Dersom man bruker de med en iPhone 7 som er utstyrt med en spesiell trådløs chip for hodetelefonene.

Paringen synkroniseres over iCloud slik at de automatisk kan brukes med iPad, Apple TV og MacBook.

Norsk pris er 1.790 kroner.

 

 

Jonas Ekelund
(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

De beste hodetelefonene blir sandfarget

Bose QuietComfort Ultra: Boses nye flaggskip

Devialet Gemini II kan noe ikke andre ørepropper kan

Grisebillige ørepropper med støydemping

Shure Aonic 50 får spatial audio

En helt ny type hodetelefonforsterker

Scroll to Top