TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Samsung The Freestyle kommer i februar

Nå vet vi mer om Samsungs nye miniprojektor - når den kommer, og hva den skal koste. Frister det med en bærbar storskjerm?

forfatter
Publisert 13.01.22 - 11:15

Samsung er kjent for sine litt småsprø, men innovative bildeprodukter. Under åpningen av CES 2022 forrige uke viste de frem sin seneste kreasjon: den bærbare miniprojektoren The Freestyle.

Les også Denne projektoren går på batteri Nå kan du ta med storskjermen hvor som helst!

Opptil 100 tommers bilde

The Freestyle er en projektor av det virkelig kompakte slaget, laget for å kunne tas med hvor som helst, og kan brukes til å projisere bilder opptil 100 tommer – på nesten hvilken som helst tilgjengelig overflate.

Projektoren har automatiske nivå, fokus og keystone-funksjoner som skal hjelpe med å bevare riktig geometri på bildet. Den er kompatibel med eksterne batterier som støtter USB-PD og 50W/20V utgang eller høyere, slik at man kan ta den med seg ut om man vil.

Samsung The Freestyle on wall samsung-the-freestyle-ceiling
<
>
The Freestyle veier kun 830 gram, og kan roteres opp til 180 grader for å kunne vise video på nærliggende flater som bord, gulv og vegger - eller i taket! (Foto: Samsung)

Pris og tilgjengelighet

Samsung The Freestyle har nettopp dukket opp i nettbutikkene til Elkjøp og Power, til en veil. pris på 9990 kroner. Forventet salgsstart er 14. februar, med mulighet for å forhåndsbestille fra 24. januar.

Testeksemplar er selvfølgelig bestilt, så vi kan sjekke om miniprojektoren holder hva den lover!

https://youtu.be/WZoDDRVxUBs

Lese hele artikkelen? eller bli medlem av LB+.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Stranger Things får spatial audio Fjerde sesong av Stranger Things kommer snart til å låte enda bedre.
Referanselyd rett i veggen In-wall høyttalerne fra IW150 serien skal være spesielt utviklet for Dolby Atmos.
Nå får du Google TV på alle skjermer Google Chromecast gir TV-en nytt liv, og nå har den fått både fjernkontroll, Google TV – og 4K. Men også et problem.
Chromecast med Google TV kommer (endelig) til Norge Fra i dag kan Googles nye Chromecast forhåndsbestilles i Norge. Den byr blant annet på en inkludert fjernkontroll og Google TV. Fra 21. juni er den også tilgjengelig i butikkene
Farvel, Onkyo! Kommentar: Et av de store gamle trærne i hi-fi-skogen har falt. Uten en lyd.
Sjekk ut Sonys nye 4K-projektorer Tilbyr blant annet laserlys til en helt ny pris!
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend