TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Samsung The Freestyle kommer i februar

Nå vet vi mer om Samsungs nye miniprojektor - når den kommer, og hva den skal koste. Frister det med en bærbar storskjerm?

Samsung er kjent for sine litt småsprø, men innovative bildeprodukter. Under åpningen av CES 2022 forrige uke viste de frem sin seneste kreasjon: den bærbare miniprojektoren The Freestyle.

Denne projektoren går på batteri Nå kan du ta med storskjermen hvor som helst!

Opptil 100 tommers bilde

The Freestyle er en projektor av det virkelig kompakte slaget, laget for å kunne tas med hvor som helst, og kan brukes til å projisere bilder opptil 100 tommer – på nesten hvilken som helst tilgjengelig overflate.

Projektoren har automatiske nivå, fokus og keystone-funksjoner som skal hjelpe med å bevare riktig geometri på bildet. Den er kompatibel med eksterne batterier som støtter USB-PD og 50W/20V utgang eller høyere, slik at man kan ta den med seg ut om man vil.

Samsung The Freestyle on wall samsung-the-freestyle-ceiling
<
>
The Freestyle veier kun 830 gram, og kan roteres opp til 180 grader for å kunne vise video på nærliggende flater som bord, gulv og vegger - eller i taket! (Foto: Samsung)

Pris og tilgjengelighet

Samsung The Freestyle har nettopp dukket opp i nettbutikkene til Elkjøp og Power, til en veil. pris på 9990 kroner. Forventet salgsstart er 14. februar, med mulighet for å forhåndsbestille fra 24. januar.

Testeksemplar er selvfølgelig bestilt, så vi kan sjekke om miniprojektoren holder hva den lover!

Legg igjen en kommentar

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.
Lyd & Bilde