Nyhet

M&K Sound lanserer ny kompakt subwoofer

På leting etter en potent subwoofer som tar liten plass? M&K Sound V10+ lover ekte dypbass fra en liten kasse.
forfatter

M&K Sound er kjent for sine hardtslående subwoofere og høyttalere, som er anerkjent av både profesjonelle lydteknikere såvel som kresne hjemmekinofans. Vi har fortsatt øresus fra den gangen et komplett M&K Sound THX-system gjestet vårt testrom!

Nå er den danske produsenten tilbake med en ny subwoofer, denne gangen av den mer siviliserte, stuevennlige sorten. Likevel lover den masse trøkk og dyyyp bass…

M&K Sound V10+ Compact Subwoofer

Den nye subwooferen går under navnet V10+ Compact og er en nett og liten kube med 10″ basselement. Kabinettet leveres i svart eller hvit silkematt finish: Det er avrundet i kantene, og har en praktisk stoffgrill som festes med magneter.

M&K Sound V10+ Compact. (Foto: M&K Sound)

Subwooferen bruker et 10″ basselement som drives av en 300 W forsterker – 100 watt mer enn forgjengeren V10 Compact. Frekvensresponsen er oppgitt til 24-200 Hz (+/- 2dB), mens den strekker seg helt ned til 20 Hz ved -6dB.

V10+ subwooferen er utstyrt med analoge inn/utganger, slik at den kan kobles inn i et stereo-oppsett eller et surround-oppsett.

 

M&K Sound V10+ 1 M&K Sound V10+ with grille M&K Sound V10+ rear
<
>
Foto: M&K Sound

Pris og tilgjengelighet

M&K Sound V10+ Compact blir tilgjengelig denne høsten, og får en veil. pris på rundt 12.990 kroner.

Flatpakket jordskjelv Endelig en interiørvennlig subwoofer som gir skikkelig fysisk bass! Ja, det koster, men betaler tilbake i form av nydelige basstoner på musikk og heftige basseffekter på film. Fra et slankt format som du kan henge på veggen.
Sigberg Audio Inkognito 12 onwall

Les alle artikler i 1 måned for 49 kr

Få tilgang alle +artikler samt hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.