TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

IW150A: Nye surroundhøyttalere fra M&K Sound

In-wall høyttalerne fra IW150 serien skal være spesielt utviklet for Dolby Atmos.

forfatter
Publisert 01.07.22 - 10:00

Danske M&K Sound er kjent for sine kresne høyttalere til profesjonell bruk såvel som potente hjemmekino-løsninger. Her i Lyd & Bilde-redaksjonen har vi lang og positiv erfaring med THX-høyttalerne i S150-serien. Nå har de klekket ut en ny modell for innfelling i vegg eller tak!

Les også M&K Sound S-150 THX Selv etter over 20 år på markedet, er kinohøyttalerne fra M&K Sound fortsatt blant de beste i sin klasse.

M&K Sound IW150A: Takhøyttaler for Dolby Atmos

Den nye IW150A-modellen er laget for innfelling i tak eller vegg, og skal være spesielt egnet som høydekanal i et Dolby Atmos / DTS:X basert hjemmekino-system. Med to eller fire slik høyttalere montert i overkant av lytteposisjon, kan man oppnå en helomsvøpende, tredimensjonal lydeffekt på innhold som støtter dette. Meni følge produsenten skal IW150 også kunne fungere bra til andre formål, som for eksempel et multirom-system til musikk.

IW150A Angle Front IW150A Back IW150A Angle B IW150A Angle A IW150A Grill
<
>
IW150A høyttaleren er utstyrt med en enkelt diskantdom og to mellomtone/basselementer, som er klanglig matchet til de øvrige høyttalerne i 150- og 300-serien. (Foto: M&K Sound)

M&K tilbyr nå både front- senter og bakhøyttalere for innbygging i vegg. Ved hjelp av IW150, IW150T, IW150A og den tidligere introduserte in-wall subwooferen IW28S, hevder M&K at de nå kan tilby et komplett in-wall surroundoppsett i referanseklassen. Noe for gutterommet eller kjellerstua, kanskje?

Pris og tilgjengelighet

M&K Sound IW150 blir tilgjengelig fra juli 2022 og skal koste 1099 dollar per stykk.

Spesifikasjoner:

IW150A_ A4_rev3

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ Måned

kr 119,00

KJØP

LB+ Uke

kr 59,00

KJØP
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.

Les også disse sakene om M&K Sound:

M&K Sound lanserer ny kompakt subwoofer

Masse bass, tar liten plass

På leting etter en potent subwoofer som tar liten plass? M&K Sound V10+ lover ekte dypbass fra en liten kasse.

In-wall høyttalere fra MK Sound

Deriblant en in-wall subwoofer!

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud prisguiden
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
Skremmende realistisk kinobilde Sony tar laserkino til nye høyder, med en high-end-projektor som får kjeven til å falle i gulvet.
lbpluss
Nakamichi vekker dragen til live Lydplanken har til sammen 21 kanaler og Dolby Atmos surround.
lbpluss
Nye Apple TV er en kraftplugg Tredje generasjon Apple TV 4K er en lynrask enhet med kraftig ytelse, en sømløs brukeropplevelse og lekker bilde- og lydkvalitet. Bare plugg den inn, og ta frem popcornet!
lbpluss
Lyd på ingen plass Innbyggingshøyttalerne DALI Phantom K-60 LP krever nesten ingen innbyggingsplass i dybden.
lbpluss
Her er nye Apple TV 4K En ny versjon av Apples populære TV-boks slippes 4. november – med en gladnyhet for eiere av Samsung TV!
Følg Lyd & Bilde