TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Her er Reavons nye diskspinner: UBR-X110

Nykommeren UBR-X110 er oppgradert med muligheten for å spille SA-CD.

forfatter
Publisert 10.03.22 - 09:00

Blu-ray spillere har blitt en nisje for de som verdsetter ekstra bilde- og lydkvalitet. Selv om strømmetjenestene kaprer stadig flere seere, er det fortsatt interesse for fysiske media der ute. Og filmentusiaster med stor filmsamling behøver selvfølgelig en god disk-spinner å spille dem av på!

En av produsentene som har skodd seg på dette er franske Reavon, som leverer noen av de mest påkostede 4K Blu-ray spillerne på markedet. Nå er de ute med en ny modell!

Reavon UBR-X110

Den nye UBR-RX110 tar over for den nåværende UBR-X100, som har vært «lillebroren» i Reavon-sortimentet. Den er bygget over samme lest som forgjengeren, og det skal ikke være noen spesielle endringer i konstruksjonen, men snarere en ekstra finesse: Kompatibilitet med SA-CD.

Tidligere måtte du punge ut for toppmodellen UBR-X200 for å få denne funksjonaliteten, men nå med UBR-X110 tilgjengelig kan du altså klare deg med den litt rimeligere varianten, om du skulle ha en rekke Super Audio CD-er i samlingen.

Les også Ny Blu-ray spiller for de kresne Reavon UBR-X200 retter seg mot filmentusiastene som vil klemme den beste ytelsen ut av disk-samlingen sin. Med solid byggekvalitet, skarpt bilde og gode tilkoblings- og justeringsmuligheter er dette en spiller for de virkelig kresne.

Største og viktigste forskjell mellom UBR-X110 og toppmodellen vil da være at sistnevnte har en mer påkostet analogdel.

REAVON UBR X110 1536x416 1

REAVON UBR X200 licences
Reavon UBR-X110 støtter foruten UHD Blu-ray, Blu-ray, DVD, DVD Audio, CD og SA-CD, og en rekke medieformater som FLAC, AIFF, DFF, DSF, JPG, TIFF, MKV and M2TS, for avspilling via USB eller nettverk. (Foto: Produsenten)

Pris og tilgjengelighet

Reavon UBR-X110 er tilgjengelig nå, og koster 13.999 kr – en tusenlapp mer enn UBR-X100. Norsk importør er JB Forlag AS / www.reavon.no.

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Dundrer løs i hjemmekinoen Musical Fidelity M6x 250.7 er en "superstille" 7-kanals forsterker, med nok gamp til å mørkbanke enhver stakkar.
Sonos Sub Mini: Er den verdt ventetiden? Er den nye mini-subwooferen fra Sonos rett og slett for dyr? Audun fra Lyd & Bilde-redaksjonen deler sine betraktninger.
Kanskje den heftigste i sitt slag Senterhøyttalere er ikke som denne.
Så billig får du ikke 150 tommer Epsons laserprojektor kan stå i stuen.
Yamaha: Stor lyd fra liten lydplanke? Yamaha lover full lyd fra liten plass, med SR-C30A.
Stranger Things får spatial audio Fjerde sesong av Stranger Things kommer snart til å låte enda bedre.
Følg Lyd & Bilde