High-End

Digitalspesialisten Wadia har bygget seg et navn på high-end digitalteknikk. Deres CD-spillere har alltid ligget i tetsjiktet, nå er enda heftigere digitalteknikk på vei.

Wadia kaller produktene i 9-serien Decoding Computer system, og består av en 931 Digital Controller og en 922 Decoding Computer for hver kanal. En løsning man bare finner i high-end sfæren.
Med to 922 har man stereokonvertere som behandler digitalsignalet fra alle digitale kilder, og gjør det om til analoge signaler som forsterkeren trenger. Legger man til en 931 kan man bytte ut forforsterkeren i et high-end oppsett, for da har man digital forforsterker med flere digitalinnganger man kan koble digitalutgangene fra CD-spiller, DAB-radio, kabel-tv-mottaker og andre digitalkilder til.

Som Wadia 170 iTransport iPod-dokkingen med digitalutgang, som kan forbedre lydkvaliteten fra en iPod merkbart når den er koblet til en separat digitalkonverter.
9-serien bruker Wadias DigiMaster teknologi som bruker 2.8224 million signalsamplinger per sekund for ekstrem digital oppløsning på hele 26 bit, og mest mulig naturlig lyd. Så høy datastrøm stiller store krav til resten av signalbehandlingen, og Wadia har lagt store ressurser i den analoge delen også.
Les mer om 9-serien på Wadias nettsider, og for forespørsel om pris, henvender man seg til Oslo Hi-Fi Center, men regn med at hele herligheten ender  opp på et høyt seksifret beløp.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Marius


Siste artikler:

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.