TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Wadia lanserer verstingkonvertere

Digitalspesialisten Wadia har bygget seg et navn på high-end digitalteknikk. Deres CD-spillere har alltid ligget i tetsjiktet, nå er enda heftigere digitalteknikk på vei.

forfatter
Publisert 24.04.09 - 08:28

Wadia kaller produktene i 9-serien Decoding Computer system, og består av en 931 Digital Controller og en 922 Decoding Computer for hver kanal. En løsning man bare finner i high-end sfæren.
Med to 922 har man stereokonvertere som behandler digitalsignalet fra alle digitale kilder, og gjør det om til analoge signaler som forsterkeren trenger. Legger man til en 931 kan man bytte ut forforsterkeren i et high-end oppsett, for da har man digital forforsterker med flere digitalinnganger man kan koble digitalutgangene fra CD-spiller, DAB-radio, kabel-tv-mottaker og andre digitalkilder til.

Som Wadia 170 iTransport iPod-dokkingen med digitalutgang, som kan forbedre lydkvaliteten fra en iPod merkbart når den er koblet til en separat digitalkonverter.
9-serien bruker Wadias DigiMaster teknologi som bruker 2.8224 million signalsamplinger per sekund for ekstrem digital oppløsning på hele 26 bit, og mest mulig naturlig lyd. Så høy datastrøm stiller store krav til resten av signalbehandlingen, og Wadia har lagt store ressurser i den analoge delen også.
Les mer om 9-serien på Wadias nettsider, og for forespørsel om pris, henvender man seg til Oslo Hi-Fi Center, men regn med at hele herligheten ender  opp på et høyt seksifret beløp.

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.

Siste artikler:

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Renere strøm gir bedre lyd Stabil strømforsyning for platespiller og phono-trinn.
Jo, du har også råd til et forsterkersett Et forsterkersett med separate komponenter til samme pris som en multiromshøyttaler? Det kan faktisk være mulig!
Kanskje den beste i sin klasse McIntosh har oppdatert MA9000 og gjort favorittforsterkeren vår mer anvendelig, og enda bedre.
Moderne radioteknologi i klassisk design Bordradio i retrodesign med Bluetooth.
Billig strømmeløsning Boksen som gir deg Bluetooth i anlegget.
Nå blir Lyngdorf-forsterkeren enda bedre Med Tidal Connect og full dekoding av MQA-filer blir den kompakte strømmeforsterkeren TDAI-1120 et enda bedre kjøp.
Følg Lyd & Bilde