Search
Generic filters

Wadia lanserer verstingkonvertere

Digitalspesialisten Wadia har bygget seg et navn på high-end digitalteknikk. Deres CD-spillere har alltid ligget i tetsjiktet, nå er enda heftigere digitalteknikk på vei.

Wadia kaller produktene i 9-serien Decoding Computer system, og består av en 931 Digital Controller og en 922 Decoding Computer for hver kanal. En løsning man bare finner i high-end sfæren.
Med to 922 har man stereokonvertere som behandler digitalsignalet fra alle digitale kilder, og gjør det om til analoge signaler som forsterkeren trenger. Legger man til en 931 kan man bytte ut forforsterkeren i et high-end oppsett, for da har man digital forforsterker med flere digitalinnganger man kan koble digitalutgangene fra CD-spiller, DAB-radio, kabel-tv-mottaker og andre digitalkilder til.

Som Wadia 170 iTransport iPod-dokkingen med digitalutgang, som kan forbedre lydkvaliteten fra en iPod merkbart når den er koblet til en separat digitalkonverter.
9-serien bruker Wadias DigiMaster teknologi som bruker 2.8224 million signalsamplinger per sekund for ekstrem digital oppløsning på hele 26 bit, og mest mulig naturlig lyd. Så høy datastrøm stiller store krav til resten av signalbehandlingen, og Wadia har lagt store ressurser i den analoge delen også.
Les mer om 9-serien på Wadias nettsider, og for forespørsel om pris, henvender man seg til Oslo Hi-Fi Center, men regn med at hele herligheten ender  opp på et høyt seksifret beløp.

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.