TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Unik høyttaler med AirPlay

Du kan strømme høyoppløste filer til de trådløse Eclipse TD-M1, og det eggformede kabinettet skjuler en unik konstruksjon

forfatter
Publisert 17.03.14 - 14:08

Eggformen ser kul ut og gjør at Eclipse TD-M1 skiller seg ut blant firkantede bokser. Men de trådløse høyttalerne er ikke laget slik bare for designets skyld. Formen gjør at høyttalerne ikke har problemer med stående bølger og diffraksjoner som ødelegger lyden, og så huser kabinettet en spesiell høyttalerkonstruksjon.

De små høyttalerne har et 8 cm fulltoneelement, som dekker det meste av frekvensområdet man trenger til musikk. Dypbass unntagen, med en frekvensrespons på 70Hz til 30kHz.

tdm1-06

Som så mange andre nye høyttalere om dagen, har også Eclipse TD-M1 innebygget forsterker – med 20 w effekt, og digitalomvandler. Du kan altså strømme musikk fra mobilen, rett til høyttaleren, eller koble til tv-en og en laptop (USB) i tillegg, og ha alle de viktigste digitale lydkildene spillende på Eclipse TD-M1.

Den støtter trådløs strømming med AirPlay, slik at du kan nyte bedre lydkvalitet fra strømmetjenester som Wimp HiFI.

Høyttalerens digitalomvandler – DAC, jobber med opp til 24-bit/192kHz filer via USB, eller 16-bit/44,1kHz filer via AirPlay, og du kan styre den med en app på mobilen eller nettbrettet.

Eclipse TD-M1 er i salg fra 31. mars, til 1300 USD, norsk pris og distribusjon er ikke kjent.

tdm1-14

 

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Jo, du har også råd til et forsterkersett Et forsterkersett med separate komponenter til samme pris som en multiromshøyttaler? Det kan faktisk være mulig!
Kanskje den beste i sin klasse McIntosh har oppdatert MA9000 og gjort favorittforsterkeren vår mer anvendelig, og enda bedre.
Moderne radioteknologi i klassisk design Bordradio i retrodesign med Bluetooth.
Billig strømmeløsning Boksen som gir deg Bluetooth i anlegget.
Nå blir Lyngdorf-forsterkeren enda bedre Med Tidal Connect og full dekoding av MQA-filer blir den kompakte strømmeforsterkeren TDAI-1120 et enda bedre kjøp.
Fjerner peiskosen fra vinylplatene Boksen som fjerner støyen.
Følg Lyd & Bilde