High-End 2012

Consolette er det klingende navnet på Marantz lekre trådløse anlegg. Som er elt du trenger.
forfatter

Trådløse høyttalere er ikke bare en trend. Det er også fremtiden fordi de løser manges problemer. Som Marantz Consolette. En trådløs, men også kablet høyttaler, som for mange kan fungere som et kompakt anlegg, i små rom.

Man kan velge mellom inngangene fra fronten, eller fjernkontroll, og koble til lydkilder på baksiden. Hvor det også finnes en USB-inngang for å koble til laptopen.

Consolette skal koste 999 euro, og finnes med off white eller sort stoffgrill – vaskbart –  og med kabinett i lakkert trefiner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.