Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Tilpass ditt gaming-lydkort

Nei, det heter ikke Pure Edition fordi RGB-lys er fjernet på Sound BlasterX AE-5 Plus. Tvert imot, her er det lys i alle bauger og kanter.

Skrevet av / 26.05.20 - 14:07
Tilpass ditt gaming-lydkort

Det nye Sound BlasterX AE-5 Plus har fått tilnavnet Pure Edition fordi selve lydkortet er hvitt i stedet for svart. Lydkortet har i tillegg fått fire RGB LED-strips, og lar spillere være kreative i måten å sette opp lysene på. Lysene har et spekter på 16,8 millioner farger, så det heter med andre ord ikke Pure fordi man hadde tonet ned lyseffektene.

Lyd

Lydmessig er lydkortet identisk med Sound BlasterX AE-5 Plus. Det betyr støtte for både Dolby Digital Live og DTS Connect-koding. 5.1 surroundlyd støttes, og dessuten 7.1 virtuell surroundlyd for hodetelefoner.

Les også Buet gaming-skjerm til flat pris Vink farvel til Full HD. Det koster så lite ekstra å få den beste komforten at det ikke lønner seg å la være.

Den innebygde hodetelefonforsterkeren skal fungere med impedans fra 16 til 600 ohm, og støtter oppløsninger opp til 384 kHz.

Tilkoblinger

Av tilkoblinger finner vi en optisk utgang (TOSLINK), 3,5 mm front stereo utgang, 3,5 mm bak utgang, og en 3,5 mm senter-/subutgang. Og dessuten en 3,5 mm mikrofon-/linjeinngang.

Den nyeste Sound Blaster Command-programvaren er også på plass, og pressemeldingen skryter av «et ekstra brukervennlig grensesnitt og problemfrie tilpasningsalternativer.»

Pris

Sound BlasterX AE-5 Plus Pure Edition koster 189,99 euro på creative.com, som er 30 euro mer enn den vanlige Plus-utgaven som har lik ytelse.

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

IKEA: Street style for gamere

Razers nye samarbeid tar kundene med buksene nede

Gaming-flaggskip fra LG

Slik blir PS5 Pro

Streaming og gruppechat i farger

PS5-oppdateringen rulles ut nå

Spill PS5 i Sonys Afeela-bil

Epic Games må hoste opp

Samsung 3D-skjerm uten 3D-briller

Razer gir deg et spark i baken

Skjermer skal være svære - og PC-ene smarte

MSI setter klørne i håndholdt gaming

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top