Search
Generic filters

Sonos-DAC fra Arcam

Arcam rSeries SonLink er det fulle navnet på Arcams digitalkonverter for Sonos.

Arcam rSeries SonLink er en DAC designet for å gi Sonos Connect eller ZP90 Zoneplayer enda bedre lyd. Den er i bunn og grunn Arcam rLink DAC, da huset i et spesiallaget kabinett.

Formspråket er kjent for Sonos-eiere, og passer utseendemessig inn i et Sonos-anlegg. DAC-en støtter alle kjente samplingfrekvenser mellom 44,1 og 192 kHz, opptil 24-bit. En enkelt kabel trekkes mellom Sonos-enheten og Arcams digitalkonverter, for å utnytte den bedre lyden konverteren gir.

Arcam rSeries SonLink DAC har allerede kommet ut i Storbritannia, med en pris pålydende 185 pund. Vi forventer at den snart kommer til Norge, med en prislapp da på rundt 2.000 kroner.

ljudtema.no
arcam.co.uk

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Les også

En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.
Disneys nye streamingtjeneste er omsider tilgjengelig for nedlasting på en rekke plattformer. Her finner du den!
Denon slapp nettopp fire 110-årsjubileums-produkter. Vi har allerede fått hjemmekinoforsterkeren AVC-A110 til test.
De brillefine hodehøyttalerne fra Bose kommer nå i flere nye design, inkludert en treningsversjon med polariserte glass.
Den kinesiske elektronikkgiganten har nå lansert MateBook X, FreeBuds Pro med ny støyreduserende teknologi og to nye smartklokker, Watch GT2 Pro og Watch Fit.
Bose gjør et nytt forsøk med helt nye ørepropper. Quetcomfort Earbuds har aktiv støydemping, mens Sport Earbuds er for trening.