Sonos-DAC fra Arcam

Arcam rSeries SonLink er det fulle navnet på Arcams digitalkonverter for Sonos.
forfatter

Arcam rSeries SonLink er en DAC designet for å gi Sonos Connect eller ZP90 Zoneplayer enda bedre lyd. Den er i bunn og grunn Arcam rLink DAC, da huset i et spesiallaget kabinett.

Formspråket er kjent for Sonos-eiere, og passer utseendemessig inn i et Sonos-anlegg. DAC-en støtter alle kjente samplingfrekvenser mellom 44,1 og 192 kHz, opptil 24-bit. En enkelt kabel trekkes mellom Sonos-enheten og Arcams digitalkonverter, for å utnytte den bedre lyden konverteren gir.

Arcam rSeries SonLink DAC har allerede kommet ut i Storbritannia, med en pris pålydende 185 pund. Vi forventer at den snart kommer til Norge, med en prislapp da på rundt 2.000 kroner.

ljudtema.no
arcam.co.uk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.