High-end

Sonus faber Ex3ma er snart utsolgt. De 30 parene blir ikke lett å få sett og hørt i fremtiden, men her er en smakebit
forfatter

Siden lanseringen av Sonus fabers jubileumsmodell, har Ex3ma rykket raskt oppover på Googles søkemotor. Det er godt gjort for en high-end høyttaler som lages i begrenset antall, og som få har hørt.

Vi er blant de få mediene som har hørt høyttalere, vårt førsteinntrykk finner du i denne artikkelen.

Men vi har også samlet noen videoer fra lanseringen av Ex3ma.

Her kan du se avdukingen av høyttalerne, lengre ned finner du et et intervju med Livio Cucuzza, sjef for industriell design, og deretter, en videosnutt fra demoen av høyttalerne.

Den yter på ingen måte høyttalerne rettferdighet, lydkvaliteten er naturligvis på en helt annet planet, enn den kameraet klarer å fange på minnekortet.

Helt til slutt, ødeleggelsen av en av formene til karbonfiberchassiset, som høyttalerne er bygget rundt.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.