TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Rotel S14 strømmeforsterker

Har strømming og DAC innebygget.

forfatter
Publisert 05.12.22 - 14:20

Rotel S14 er en helt ny strømmeforsterker, du bare trenger å koble høyttalere til, så har du et fullverdig stereoanlegg med alt inkludert.

Det vil si, Rotel S14 mangler HDMI-inngang og den har heller ikke platespillerinngang. Men den har en analog inngang som kan brukes til en platespiller med innebygget phonotrinn.

Den har også optisk, koaksial og USB-digitalinngang, i tillegg til strømming over Ethernet, aptX HD Bluetooth og Wi-fi.

Foto: Rotel

Det er også en utgang for subwoofer på S14, som har en digitalomvandler fra ESS på innsiden, som støtter opp til 24-bit/384 Khz lydfiler inkludert MQA-filer.

Les også: Naim Uniti Atom – Drømmeforsterker i miniformat

Man kan strømme med Spotify Connect, Tidal og Qobuz. Den støtter også Apple AirPlay 2 og Google Chromecast, den er Roon Ready.

Foto: Rotel

Forsterkertrinnet kjører i tradisjonell klasse AB, og leverer 80 w effelt per kanal og så mye som 150 w i 4 ohm. Det lover godt også for de med tungdrevne høyttalere.

Forsterkeren har en 3,5 mm utgang for hodetelefoner på fronten, og en fargeskjerm som viser albumcovere og informasjon om hva og hvem som spiller. Det skal også komme en app til S14 som gjør det mulig å styre alle funksjonene, også spillelister i Tidal eller Qobuz.

Rotel S14 vil også bli tilgjengelig i sort, prisen for sølv eller sort er oppgitt til 2700 Euro.

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ Måned

kr 119,00

KJØP

LB+ Uke

kr 59,00

KJØP
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.

Rotel Michi X3

Den ser ut som den koster over hundre tusen kroner. Den koster "bare" halvparten. Og lyden, da!

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
Primare + Roon = sant Nå får din Primare Prisma-forsterker endelig full Roon-støtte!
Musikkstrømming uten bryderi med NAD CS1 NADs rimelige CS1 kan spille av musikken din direkte fra mobilen. Du trenger ikke å installere en egen app.
Endelig får Hegels forsterkere AirPlay 2 Hegels forsterkere får bedre strømmefunksjon med AirPlay 2, og dermed også bedre smarthjemstøtte.
Forsterkere som bør blåse liv i hjemmekinoen Hvis en gamp på 5 x 250 watt ikke er nok, så kan Musical Fidelity også friste med et 11-kanals monster! Si hei til M6x 250.5 og M6x 250.11
Retroforsterker for samlere NAD C 3050 LE er en nesten perfekt replika av forsterkeren som definerte NAD-designet. Er det bare ny vin på gamle flasker?
Følg Lyd & Bilde