TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022

Vi kårer Rotel Michi X3

Fantastisk high-end-forsterker

Den ser ut som den koster over hundre tusen kroner. Den koster "bare" halvparten. Og lyden, da!

forfatter
Publisert 14.10.21 - 11:01

Det er fristende å kalle Michi et nytt, high-end undermerke av japanske Rotel, selv om navnet først dukket opp i noen high-end-produkter i 1991. I 2019 ble Michi-navnet gjenopplivet, med forsterkersettet P5 og M8, og dessuten stereo effektforsterkeren S5. Og nå med et par nye integrerte forsterkere kan man endelig kalle det en familie. Michi X3 er den minste og rimeligste, men det betyr slettes ikke at den er noen smågutt.

Michi-produktene er nokså minimalistiske utenpå, men bygget som tankser. Det samme gjelder X3. Minst i familien, men likevel heftig bygget. Den er 2 cm bredere enn normalt, som gir den et ganske ruvende ytre. Og med nesten 30 kilo på badevekta oser den byggekvalitet som få andre.

Bluetooth

Forsterkeren har bare én måte å strømme musikk på, og det er med Bluetooth. Ja, du leste riktig. Tanken er vel kanskje at det skal være en brukervennlig måte for andre familiemedlemmer å spille av musikk på, når entusiasten er bortreist. Men det er likevel merkelig å lage en såpass påkostet forsterker med digitalkonvertering, men uten noen skikkelige strømmemuligheter. Her kunne de godt kostet på seg AirPlay eller Chromecast som minimum, gjerne også Roon-støtte.

Heftig og herlig forsterker

At Rotel Michi X3 er den minste forsterkeren under Michi-paraplyen betyr slettes ikke at den er liten. Den er nemlig både stor, tung og herlig kapabel. Med 2 x 200 watt i 8 Ohm og hele 350 watt i 4 Ohm driver den hva det skal være. Og den gjør det med ynde når musikken krever det, og den reneste råskap når det dikteres.

Her får du sånn i pose og sekk, at det er fristende å svare «alle!» når noen spør hvem forsterkeren er laget for. Den bryr seg nemlig fint lite om musikksjanger eller høyttalere. Her kommer musikken ut som den er spilt inn, og det med fullstendig stålkontroll.

Glimrende digitalkonvertering og et vell av digitale innganger kommer meget godt med.

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
Annonse

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Følg Lyd & Bilde