Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV
Vi utfører vedlikehold på våre nettsider fra kl 23:00 22.04.24. Noe nedetid vil forekomme.

Nyhet

Qobuz abonnement for to

Qobuz tar en side fra læreboken til Spotify, og lanserer abonnementet Duo. Lossless, selvsagt.

Skrevet av / 18.01.22 - 09:32
Qobuz abonnement for to

Qobuz er blant de mest anerkjentene leverandørene av tapsfri og høyoppløst musikk, og ble først tilgjengelig her til lands den 15. april i fjor.

Nå er det mulig for to å spleise på ett abonnement, eller for en person å donere et abonnement til en annen. Med Qobuz Duo vil nemlig to kontoer kunne knyttes til ett abonnement, hvor den ene kontoen tilhører den som er ansvarlig for å betale for abonnementet. Det later til at Qobuz her har tatt et blad fra læreboka til Spotify, som har hatt tilsvarende tilbud en stund allerede.

Et krav er at begge kontoer må tilhøre personer som bor på samme adresse. Du kan dermed ikke spleise med en venn som bor et annet sted.

Les også Ekte HD-strømming Franske Qobuz utfordrer Tidal på hjemmebane med strømming i høyoppløst kvalitet. De utfordrer også nettverket og tålmodigheten.

Qobuz Duo kommer som et rimeligere alternativ til Family-abonnementet, hvor ett abonnement kan fordeles på inntil seks individuelle kontoer.

Alle kontoene er personlige og helt individuelle, for hver enkelt bruker.

Qobuz duo family
Priser på tjenesten Qobuz Studio Premier, hhv Single, Duo og Family.

Qobuz Duo og Family: Priser

Studio Premier er nok tjenesten som passer best for de fleste, med tilgang til hele musikkatalogen (omtrent samme utvalg som Spotify / Tidal osv.) En enkeltkonto koster 150 kr / mnd, eller 125 kr om du betaler for et helt år av gangen. Et Duo-abonnement koster derimot 200 kr / mnd, eller 180 kr ved forhåndsbetaling for et år. For Family er prisene 250 kroner uansett om du forhåndsbetaler eller har løpende månedsregninger.

Vi har testet Qobuz-tjenesten, og bruker den fortsatt.

Vår anmelder mente:

«Qobuz stiller med en katalog med masser av høyoppløst musikk, og de gjør det i ukomprimert FLAC-format som ikke krever spesiell maskinvare. Grensesnittet er dekorativt, men dysfunksjonelt, men alt i alt er opplevelsen positiv. Da man kan få en måneds gratis prøveabonnement, er det ikke mye å tenke over.» – John Hvidlykke

qobuz.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

1 hendelser på “Qobuz abonnement for to”

 1. Har nå tatt 150kr abb,og er kjempefornøyd, qobuz for ever!!! Men Duo hos Spotify får man ikke viss feks dama (samme add) har hatt det delt Duo med meg og så avsluttet det og så skulle jeg ta og bli Duo kunde og dele med dama men nei det gikk ikke. Må vente et år. Derfor avslutt jeg Spotify’en glatt og snakk om at jeg ikke angrer a. Lurer da på er det sånn regel oss qobuz??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

 • Prøv LB+ i 30 dager
  Kun 49,-

  Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

 • LB+ Total års abonnement
  Kun 137.50 mnd

  Du sparer 288 ,-

Goldmund effektforsterker: Bare ikke spør om prisen ...

En forsterker for drømmere

Vinyl setter ny rekord

Komplett anlegg i retrostil

Platespiller med plug and play

Nye råskinn fra sveitsiske Soulution

Da hi-fi var en livsstil

Noe helt eget for din platesamling

Nå kan du linke til alle musikktjenester på én gang

Endelig en rimelig Roon-streamer!

En DAC i samuraienes fotspor?

Denne lille boksen kan gjøre dine gamle B&O-høyttalere "trådløse"

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top