TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Qobuz abonnement for to

Qobuz tar en side fra læreboken til Spotify, og lanserer abonnementet Duo. Lossless, selvsagt.

forfatter
Publisert 18.01.22 - 09:32

Qobuz er blant de mest anerkjentene leverandørene av tapsfri og høyoppløst musikk, og ble først tilgjengelig her til lands den 15. april i fjor.

Nå er det mulig for to å spleise på ett abonnement, eller for en person å donere et abonnement til en annen. Med Qobuz Duo vil nemlig to kontoer kunne knyttes til ett abonnement, hvor den ene kontoen tilhører den som er ansvarlig for å betale for abonnementet. Det later til at Qobuz her har tatt et blad fra læreboka til Spotify, som har hatt tilsvarende tilbud en stund allerede.

Et krav er at begge kontoer må tilhøre personer som bor på samme adresse. Du kan dermed ikke spleise med en venn som bor et annet sted.

Les også Ekte HD-strømming Franske Qobuz utfordrer Tidal på hjemmebane med strømming i høyoppløst kvalitet. De utfordrer også nettverket og tålmodigheten.

Qobuz Duo kommer som et rimeligere alternativ til Family-abonnementet, hvor ett abonnement kan fordeles på inntil seks individuelle kontoer.

Alle kontoene er personlige og helt individuelle, for hver enkelt bruker.

Qobuz duo family
Priser på tjenesten Qobuz Studio Premier, hhv Single, Duo og Family.

Qobuz Duo og Family: Priser

Studio Premier er nok tjenesten som passer best for de fleste, med tilgang til hele musikkatalogen (omtrent samme utvalg som Spotify / Tidal osv.) En enkeltkonto koster 150 kr / mnd, eller 125 kr om du betaler for et helt år av gangen. Et Duo-abonnement koster derimot 200 kr / mnd, eller 180 kr ved forhåndsbetaling for et år. For Family er prisene 250 kroner uansett om du forhåndsbetaler eller har løpende månedsregninger.

Vi har testet Qobuz-tjenesten, og bruker den fortsatt.

Vår anmelder mente:

«Qobuz stiller med en katalog med masser av høyoppløst musikk, og de gjør det i ukomprimert FLAC-format som ikke krever spesiell maskinvare. Grensesnittet er dekorativt, men dysfunksjonelt, men alt i alt er opplevelsen positiv. Da man kan få en måneds gratis prøveabonnement, er det ikke mye å tenke over.» – John Hvidlykke

qobuz.com

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
 • Over 6000 produkt-tester
 • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
 • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
 • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
 • Alltid oppdatert på siste nytt
 • Nyhetsbrev rett i innboksen
 • L&B TechCast - en podcast av L&B
 • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
 • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

En kommentar om “Qobuz abonnement for to”

 1. Har nå tatt 150kr abb,og er kjempefornøyd, qobuz for ever!!! Men Duo hos Spotify får man ikke viss feks dama (samme add) har hatt det delt Duo med meg og så avsluttet det og så skulle jeg ta og bli Duo kunde og dele med dama men nei det gikk ikke. Må vente et år. Derfor avslutt jeg Spotify’en glatt og snakk om at jeg ikke angrer a. Lurer da på er det sånn regel oss qobuz??

  Svar

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
For øye og øret Hos det nordiske designfirmaet Poasana er idéen om et godt lydmiljø en viktig komponent for økt livskvalitet og generelt velvære
Renere strøm gir bedre lyd Stabil strømforsyning for platespiller og phono-trinn.
Jo, du har også råd til et forsterkersett Et forsterkersett med separate komponenter til samme pris som en multiromshøyttaler? Det kan faktisk være mulig!
Kanskje den beste i sin klasse McIntosh har oppdatert MA9000 og gjort favorittforsterkeren vår mer anvendelig, og enda bedre.
Moderne radioteknologi i klassisk design Bordradio i retrodesign med Bluetooth.
Billig strømmeløsning Boksen som gir deg Bluetooth i anlegget.
Følg Lyd & Bilde