TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Qobuz abonnement for to

Qobuz tar en side fra læreboken til Spotify, og lanserer abonnementet Duo. Lossless, selvsagt.

forfatter
Publisert 18.01.22 - 09:32

Qobuz er blant de mest anerkjentene leverandørene av tapsfri og høyoppløst musikk, og ble først tilgjengelig her til lands den 15. april i fjor.

Nå er det mulig for to å spleise på ett abonnement, eller for en person å donere et abonnement til en annen. Med Qobuz Duo vil nemlig to kontoer kunne knyttes til ett abonnement, hvor den ene kontoen tilhører den som er ansvarlig for å betale for abonnementet. Det later til at Qobuz her har tatt et blad fra læreboka til Spotify, som har hatt tilsvarende tilbud en stund allerede.

Et krav er at begge kontoer må tilhøre personer som bor på samme adresse. Du kan dermed ikke spleise med en venn som bor et annet sted.

Les også Ekte HD-strømming Franske Qobuz utfordrer Tidal på hjemmebane med strømming i høyoppløst kvalitet. De utfordrer også nettverket og tålmodigheten.

Qobuz Duo kommer som et rimeligere alternativ til Family-abonnementet, hvor ett abonnement kan fordeles på inntil seks individuelle kontoer.

Alle kontoene er personlige og helt individuelle, for hver enkelt bruker.

Qobuz duo family
Priser på tjenesten Qobuz Studio Premier, hhv Single, Duo og Family.

Qobuz Duo og Family: Priser

Studio Premier er nok tjenesten som passer best for de fleste, med tilgang til hele musikkatalogen (omtrent samme utvalg som Spotify / Tidal osv.) En enkeltkonto koster 150 kr / mnd, eller 125 kr om du betaler for et helt år av gangen. Et Duo-abonnement koster derimot 200 kr / mnd, eller 180 kr ved forhåndsbetaling for et år. For Family er prisene 250 kroner uansett om du forhåndsbetaler eller har løpende månedsregninger.

Vi har testet Qobuz-tjenesten, og bruker den fortsatt.

Vår anmelder mente:

«Qobuz stiller med en katalog med masser av høyoppløst musikk, og de gjør det i ukomprimert FLAC-format som ikke krever spesiell maskinvare. Grensesnittet er dekorativt, men dysfunksjonelt, men alt i alt er opplevelsen positiv. Da man kan få en måneds gratis prøveabonnement, er det ikke mye å tenke over.» – John Hvidlykke

qobuz.com

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Men high-end hi-fi var slett ikke dødt. Alt tyder på at High-End 2022 i München var en dundrende suksess.
Endelig fyller Burmester hullet med 218 og 216 Det tok sin tid, men nå er to nye forsterkere klare.
Arne er integrert og leverer 30 w effekt Svenske Engstrøm lager sin første integrerte forsterker.
Skotske fynesser i München Fyne Audio viste fram full vintagestil på high end-messen i München.
Dynaudio gjør det enkelt med trådløse Focus Du trenger bare to Focus-høyttalere for å strømme musikk.
High End 2022: Ny jernhøyttaler med spennende elementer Endelig kommer det en større utgave av den utmerkede Jern. Og med helt ville høyttalerelementer.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend