TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Oppgrader din Beogram-platespiller

Hvis du har en Beogram 4000-platespiller, kan du nå gi den nytt liv. Men det krever fingerferdighet og en tykk lommebok.

forfatter
Publisert 18.09.21 - 09:00

Det er ingen tvil om at Bang & Olufsens produkter er laget for å holde lenge. Gjennomført håndverkskvalitet er noe av det som gjør B&O-komponentene ekslusive. Men at det kommer en oppdatering til en platespiller som snart er 50 år gammel, er litt utenom det vanlige.

I 2020 lanserte Bang & Olufsen sin «Classics»-serie, hvor klassiske hi-fi-komponenter fra selskapets fortid får en respektfull oppdatering. I denne anledningen ble 95 eksemplarer av platespilleren Beogram 4000 fra 1972 oppgradert med nye kontakter og en innebygd RIAA-forsterker.

Som sagt gjaldt dette kun et lite antall platespillere, og de renoverte platespillerne kom til en heftig pris: 100.000 kroner!

Les også Limited Edition platespiller fra Bang & Olufsen Har du sett en kulere platespiller? Ikke vi heller.

Nå kan hendige Bang & Olufsen-entusiaster spare halvparten av prisen ved å gjøre det selv. B&O har laget et oppgraderingssett til sine gamle platespillere, som kan brukes med Beogram-modellene 4000, 4002, 6000 og 4004.

Hvis du har litt teknisk kompetanse, kan du oppdatere din snart 50 år gamle B&O-platespiller. (Foto: Bang & Olufsen)

Settet kan bestilles via sin lokale Bang & Olufsen-forhandler, og koster EUR 5000 (50.000 kroner). Og så må man selv stå for platespiller og fingerferdighetene.

Lese hele artikkelen? eller bli medlem av LB+.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Rimelig inngangsbillett til høyoppløst lyd Strømming og lydkvalitet går hånd i hånd med Wiim Mini, som er en enkel måte å strømme høyoppløst på.
En velkommen opplevelse med mykere tonalitet Vi kan være enige om at teknologi skal være for alle. Men trenger man virkelig å gjøre det så tåpelig?
Prisbelønnet RIAA i ny utgave Verteres platespillerforsterker har kommet i en oppdatert utgave, kalt Phono-1 MKII L
Det beste kjøpet i klassen Pro-Ject Debut Pro markerer selskapets 30-årsjubileum med stil og finesse.
NAD 3020 - klassikeren vi ikke glemmer Den lille, brune NAD-forsterkeren skapte furore. Ingen hadde hørt så god lyd fra en liten forsterker som kostet så lite.
Stranger Things får spatial audio Fjerde sesong av Stranger Things kommer snart til å låte enda bedre.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend