Nytt liv til platespilleren

Med platespillerforsterkeren M1LPS fra Musical Fidelity.
forfatter

For vinylfeinschmeckerne der ute kan Musical Fidelity friste med platespillerforsterkeren M1LPS. M-serien legger seg over V90-serien i pris, ytelse og byggekvalitet, og LPS er intet unntak.

I motsetning til storebror M1ViNL har denne bare ubalansert utgang. Men den støtter både MM- og MC-pickuper.
I motsetning til storebror M1ViNL har denne bare ubalansert utgang. Men den støtter både MM- og MC-pickuper.

Kvalitativt skal M1LPS ligge tett opp mot sin storebror M1ViNL, men der hvor sistnevnte har mulighet for å svitsje mellom kapasitans- og impedansinnstillinger, har ikke M1LPS men er stilt inn på en gjennomsnittsinnstilling som passer de fleste MM- og MC-pickuper. Ja, for den støtter MC også. M1ViNL har i tillegg både ubalanserte og balanserte utganger, mens M1LPS nøyer seg med ubalanserte.

Vi har ikke fått noen pris på M1LPS, men den legger seg nok et sted midt imellom M1ViNL til 7.500 kroner, og V90-LPS til 1.500 kroner.

audiocompaniet.no

M1 lps blir tilgjengelig i svart og sølv finish.
M1LPS blir tilgjengelig i svart og sølv finish.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.