Lyd og varme:

Tre av hovedstadens hi-fi butikker presenterer vårens hi-fi og hjemmekino-nyheter denne helga. I tillegg kan du snappe opp flere gode messetilbud!
Annonse
Annonse
forfatter

Snøen er nesten borte, og vårsola har begynt å titte frem i Oslo. Det er tid for musikk! Flere av hi-fi butikkene i hovedstaden velger derfor å holde langåpent denne helgen.

Oslo Hi-Fi Center drar i gang sin årlige vårPULS messe, hvor du kan høre mange av årets hi-fi, high-end og hjemmekino-nyheter i riktige omgivelser.

Blant annet er det premiere på Elacs nye trådløse høyttalere AIR-X 403 og 407, presentert av Monika Lowe.
Audiovector vil også være med, og har sendt Isak Strand fra importøren Ljudtema for å demonstrere deres nye Discreet høyttalere. Gutta fra Audiocompaniet er også på plass med Martin Logans toppmodeller CLX, sammen med MLs nye Balanced Force subwoofere. Den demoen alene kan nok være verdt turen, skulle vi tro, så ta med favorittmusikken!
1795773_10151880050546920_886261504_n
I tillegg blir det en rekke demontrasjoner av kabler og andre «tweaks»: Representanter fra Nordost er på plass, det samme er Jonathan Martin fra Isotek som vil vise hva deres nettfiltre kan gjøre med lydkvaliteten fra et hi-fi anlegg.
Som vanlig kjører butikken i Dronning Mauds også «messepris» på en lang rekke nye/demo- og brukte produkter. En kikk i tilbudslisten avslører en rekke godbiter, deriblant tilbud på Marantz PM11S3 forsterkere og de geniale KEF X300A, for å nevne noen.
Soundgarden… 
centrum_hagesenter1
…vil også være med på vårkosen. Butikken i Oslo Sentrum har demodager både fredag og lørdag, med representanter fra Hegel og System Audio til stede. Bent Holter fra Hegel viser vårens nyheter, mens Henrik Høxbro fra System Audio demonstrerer deres spennende nye Pandion 2 høyttaler. Pandion er resultatet av et samarbeidsprosjekt mellom hele 110 ingeniører og System Audio-fans, som har gått gjennom en rekke evolusjoner frem til dagens modell.
1017227_603083729738762_1021190074_n
I tillegg kommer Neby Hi-Fi, som lover en saftig demo av McIntosh og JBL!

Tro det eller ei, men Stereofil-butikken i Grensen feirer faktisk 10 år denne helgen! Det feirer de med eksklusive demoer og gode tilbud. Blant de spennende nyhetene  som vises (og bør høres) er Vienna Acoustics nye Liszt høyttalere, en svært etterlengtet modell fra de østerrikske perfeksjonistene.

Annonse

301096_rel-imperiel-liszt-rosewood-pair-wo.grl

Max Maud fra Tannoy kommer også, for å demonstrere den nye Prestige GR serien sammen med bl.a rørforsterkere fra Manley Labs.

Du kan også høre Regas nye toppmodell RP10, som tilbys til ekstra god messepris denne helgen. Ikke nok med det, Stereofil-gutta har fått laget en Rega RP1 spesialmodell, som de selger til fordelaktig pris.

Stereofil frister i tillegg med 20% rabatt på alle hodetelefoner denne helgen, deriblant de etterspurte Sennheiser Momentum. Våre budsjettfavoritter Tannoy Mercury V1i er også på tilbud.

Det bør med andre ord være flere gode grunner til å ta seg en bytur i vårsola!

Annonse

 

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 49 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Full pott for Polestar 2 i krasjtest.
Porsches elektriske crossover er endelig offisiell - sjekk ut lanseringsvideoen her!
0-100 km/t under 5 sek, firehjulstrekk og 420 km rekkevidde
Over-the-air gjør det enklere å fikse feil på XC40 Pure Electric P8.
Full pott for Polestar 2 i krasjtest.
Xaiomi har lansert fire nye mobiler som de aller fleste har råd til. Den billigste har 5G, og den dyreste har 108 megapiksler.
Porsches elektriske crossover er endelig offisiell - sjekk ut lanseringsvideoen her!
Trådløse propper med Marshall-lyd og appstyring.
LG har patentert en ny type OLED-TV som kan skjules når du ikke bruker den.
Disney ryster i selve fundamentet til kinoenes eksklusive filmmonopol.
En ny, heftigere versjon av Samsungs superbrede gaming-monitor skal være på vei.
Lyngdorfs flaggskipsforsterker kan nå spille av de høyoppløste MQA-lydfilene fra blant annet Tidal.
Nå kan du snart høre Wharfedale og Leak Audio hos forhandlere.
Bare husk å velge utgaven med stereolyd.
Samsung slipper en rekke nye TV-modeller i løpet av mars/april.
0-100 km/t under 5 sek, firehjulstrekk og 420 km rekkevidde