Musikkmøbel fra Linn

På den prestisjefylte møbelmessen i Milano viser Linn frem et litt annerledes hi-fi møbel.
forfatter

Musikbox som konseptet heter, lages i samarbeid med det tyske møbelfirmaet interlübke, og har innebygde høyttalere og forsterker med streaming. Møbelet er mellom 2 og 2,5 meter bredt med høyttalere på hver side. Under topplokkene i midten er det også plass for andre lydkilder.

De integrerte høyttalerne bruker Linns 2K diskant, kjent fra blant annet bokhyllemodellen Majik 109. Den innebygde forsterkeren med streaming er basert på Linns velkjente DS musikkspillere, og kan ta imot lyd trådløst via Apples Airplay grensesnitt.

Musikbox blir tilgjengelig i en rekke ulike finisher, prisen er foreløpig ukjent men billig blir den neppe.

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.