Nyhet

Lyngdorf-lyd i miniformat

Romkorreksjon og digital forsterkning i halv størrelse - og til halv pris.

Danske Lyngdorf Audio lager stilige produkter; det skal de ha. Og RoomPerfect-romkorreksjonen er blant de aller beste. Dessverre koster produktene deres en formue!

Les også Lyngdorf river ned stueveggene dine Plassering av høyttalere og stueinnredning er en vanskelig kombinasjon. Lyngdorf Audio vil redusere lytterommets negative innvirkning på lyden.

Derfor er vi veldig spente på det nyeste skuddet på stammen fra Lyngdorf. Den lover nemlig de samme teknologiene, men til en pris som ligger langt under hva vi tidligere har sett fra den danske virksomheten. Størrelsen er også skåret ned til 30 cm i bredden, som skulle gjøre det mye enklere å finne plass til den.

TDAI-1120 er en integrert forsterker med innebygd romkorreksjon samt et stort utvalg streamingmuligheter – fra AirPlay og Bluetooth til Roon og Spotify. Forsterkeren er likt som Lyngdorfs andre modeller helt digital. Men effekten er noe mindre enn det vi tidligere har sett: 2 x 60 W i 8 ohm og 2 x 120 W i 4 ohm

Vi har ikke fått en offisiell pris på Lyngdorf TDAI-1120, men regn med ca. 20.000 kroner.

Selv om det er trangt med plass på baksiden av TDAI-1120, ser det ut til at den har alt man har bruk for. (Foto: Lyngdorf)
Les videre
Exit mobile version