Klipsch-dokk får Wi-Fi Direct

Klipsch G-17 Air har fått Wi-Fi Direct, så du kan strømme musikk fra mobilen til dokken trådløst, selv om den ikke er tilkoblet et lokalt nettverk.
forfatter

Wi-Fi Direct gjør at man enkelt kan strømme musikk fra opptil 10 meter unna, for eksempel i hagen, stua eller soverommet. Oppgraderingen er tilgjengelig med en gratis oppsett-app i Apples App Store.

Å strømme via AirPlay er også mulig med G-17 Air, men da bare når høyttaleren er innen rekkevidde av ditt hjemmenettverk. Dokken er dessuten kompatibel med Android-telefoner og –nettbrett, da med appen Android Music Player.

Ellers er det mulig å koble til hvilken som helst analoge lydkilde med 3,5 mm minijack, og bærbare enheter kan da lades via USB-inngangen. Disse kan imidlertid ikke brukes mens Wi-Fi Direct er aktivert.

Pris på G-17 Air er 3.995 kr.

klipsch.com
mono.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.