Search
Generic filters

Himmelsk SACD-spiller og DAC fra T+A

Med en prislapp på over 100.000 kroner bør den være det.

Den nye PDP 3000 befinner seg i flaggskipserien HV (High Voltage) til T+A, og det skulle bare mangle med en prislapp på 13.000 euro, altså rundt 110.000 kroner.

Den supereksklusive spilleren er utviklet for å gjengi høyoppløst lyd uten spor av kompromisser. Et superpåkostet drivverk leser både CD og SACD, og de digitale dataene sendes videre til diskrete PCM- og DSD-konvertere.

Digitale innganger
For å kunne utnytte den svært eksklusive digitaldelen er spilleren utstyrt med ikke færre enn sju digitale innganger. Dermed kan du sende lyden fra TV-en, spillkonsollen og din mediaspiller gjennom PDP 3000 HV, og nyte førsteklasses high-end-lyd.

Sju digitale innganger skulle holde! Både balansert RCA og ubalansert XLR analogutganger er også på plass.
Sju digitale innganger skulle holde! Både balanserte RCA og ubalanserte XLR analogutganger er også på plass.

Solid aluminium
Kabinettet er frest ut av solid aluminium og fritt for magnetiske, jernholdige materialer. Alt for å hindre påvirkninger. Skillevegger av aluminium separerer fem skjermede kamre, som huser drivverket med digitale innganger, digitalkonverteren med analogutgangene, strømforsyningen til analogstadiet, strømforsyningen til digitalstadiet, og i front sitter en skarp pekeskjerm for styring av det hele.

Drivverket
CD-skuffen er montert på to stenger som frigjør den fra resten av kabinettet, for å hindre at vibrasjoner forplanter seg i overføringen av signalene. Lastemekanismen gjør det enkelt å legge inn disker uten å skade dem, og de holdes på plass med et lodd, for å ytterligere unngå vibrasjoner.

Konverteren
Digitalkonverterdelen er en dobbel differensial-DAC, basert på den som sitter i CD-spilleren MP 3000 HV (88.000 kr), men med en egen krets som behandler DSD-signaler. Alle digitale signaler går gjennom et jitterreduksjonssteg, som tar imot data fra enten CD/SACD eller hvilken som helst av de sju digitale inngangene, før signalene så blir sendt videre til konverteren.

En USB-inngang takler både PCM og DSD. To ubalansert RCA og ditto balanserte XLR analogutganger finner du på baksiden.

oslohificenter.no

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.