High-end

Med 500 w effekt til rådighet, bør T+As effekforsterker klare å starte en 747 alene, hvert fall med den eksterne strømforsyningen tilkoblet
Annonse
Annonse
forfatter

Effekt er ikke noe verdt uten stabile strømreserver. Det er derfor tyske T+A tilbyr en ekstra strømforsynign til sin nye effektforsterker. HV-serien, som den kalles, ble vist i fjor på high-end messen i Munchen, og utvides nå med en forforsterker, effektforsterker og strømforsyning.

Forforsterkeren kalles P 3000 HV, effektforsterkeren i stereo som også kan kjøre i mono A 3000 HV, mens strømforsyningen kalles PS 3000 HV.

ta_highvoltage

P 3000 HV øverst, A 3000 HV nede til venstre og PS 3000 HV nede til høyre

I P 3000 HV får man hele sju fullbalanserte XLR-innganger for analoge lydkilder, og fire ubalanserte RCA-innganger. Forforsterkeren som også har en high-end hodetelefonforsterker integrert, er bygget opp med to separate monokanaler med dedikerte strømforsyninger, for null overhøring og maksimal kanalseparasjon.

Effektforsterkeren A 3000 HV leverer hele 500W effekt per kanal, og kan enkelt kobles i mono slik at man kan bruke en A 3000 HV til hver kanal.

Den separate strømforsyningen PS 3000 HV fungerer som et tillegg til A 3000 HV, og skal levere enda mer stabil strøm og spenning med fullstendig avkobling av nettstøy. Slik at det ikke skal finnes støy som kan påvirke signalet i effektforsterkeren.

De nye HV-modellene er i salg i løpet av mars 2014, men prisene er ikke kjent.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Les også

En gang var jakten på den beste lyden hobbyen til de fleste unge menn. Nå foretrekker de fleste å nyte musikk som bakgrunns-underholdning. De gamle dagene kommer aldri tilbake. Men nåtiden er likevel ikke så ulik fortiden.
JBL feirer 75 år med jubileumsmodellen L100 Classic 75 og den nye retroforsterkeren SA750. We wanna rock!
Nå finnes det endelig en Hegel-forsterker for vinylentusiaster
Denne tok det 40 år å lage.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Reporter-utgave med kevlar
Nok engang flyttes premieren på den 25. James Bond-filmen.
Med enda en global strømmeaktør på det nordiske markedet tiltar kampen om strømmeabonnentene.
Strømmeforsterker som kan alt man ber om, og litt til.
Får økt rekkevidde og bedre plass
Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag innsettes USA 46. president, og amerikanerne, verden og den frie pressen, kan legge et fire år langt mareritt bak seg.
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Gjør klar for enda raskere trådløst internett! Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første ruter med Wi-Fi 6E.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
En gang var jakten på den beste lyden hobbyen til de fleste unge menn. Nå foretrekker de fleste å nyte musikk som bakgrunns-underholdning. De gamle dagene kommer aldri tilbake. Men nåtiden er likevel ikke så ulik fortiden.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.