Search
Generic filters

Helrått forsterkersett fra T+A

Med 500 w effekt til rådighet, bør T+As effekforsterker klare å starte en 747 alene, hvert fall med den eksterne strømforsyningen tilkoblet

Effekt er ikke noe verdt uten stabile strømreserver. Det er derfor tyske T+A tilbyr en ekstra strømforsynign til sin nye effektforsterker. HV-serien, som den kalles, ble vist i fjor på high-end messen i Munchen, og utvides nå med en forforsterker, effektforsterker og strømforsyning.

Forforsterkeren kalles P 3000 HV, effektforsterkeren i stereo som også kan kjøre i mono A 3000 HV, mens strømforsyningen kalles PS 3000 HV.

ta_highvoltage

P 3000 HV øverst, A 3000 HV nede til venstre og PS 3000 HV nede til høyre

I P 3000 HV får man hele sju fullbalanserte XLR-innganger for analoge lydkilder, og fire ubalanserte RCA-innganger. Forforsterkeren som også har en high-end hodetelefonforsterker integrert, er bygget opp med to separate monokanaler med dedikerte strømforsyninger, for null overhøring og maksimal kanalseparasjon.

Effektforsterkeren A 3000 HV leverer hele 500W effekt per kanal, og kan enkelt kobles i mono slik at man kan bruke en A 3000 HV til hver kanal.

Den separate strømforsyningen PS 3000 HV fungerer som et tillegg til A 3000 HV, og skal levere enda mer stabil strøm og spenning med fullstendig avkobling av nettstøy. Slik at det ikke skal finnes støy som kan påvirke signalet i effektforsterkeren.

De nye HV-modellene er i salg i løpet av mars 2014, men prisene er ikke kjent.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Philips slipper 17 og 24 tommers dataskjerm med pekefunksjon. Den største 242B9TL har Full HD-oppløsning.
Når du gjerne skulle sett forskjellen på en elg og en hjort, trenger du en kikkert med zoom.
Bluetooth-system til film og musikk på datamaskinen
Fujifilm X-S10 stjeler fra de beste og senker prisen.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Norske priser på Tesla Model 3 justeres, den rimeligste starter nå på 399.900 kroner.
Romantikk på kontoret + drama på hjemmefronten = kaos.
Canon PowerShot Zoom med 100, 400 og 800mm zoom i lomma.
Fra i dag kan brukere oppleve Apple TV+ på tv’er fra Sony.
I år foregår alt hjemme. Ta den store kinoopplevelsen med hjem til stua, med innebygd Google TV.
Nikon Z7 II og Z6 II får bedre autofokus og vertikalgrep.
Den minste iPhone i nyere tid samt Apples hittil raskeste prosessor var blant nyhetene da Apple i dag lanserte nye iPhone 12- og 12 Pro-modeller
i 2007 var vi på MacWorld i San Francisco og fikk låne den første iPhone-modellen.
Spiller i stereo eller hele huset, og du kan snakke til den.
Perfekt for drone- eller studiobruk.
HP Spectre x360 gjenoppfinner den firkantede skjermen i stedet for bredformat.
Med Yeti X World of Warcraft Edition kan spillere modulere stemmen sin, og tilføre spillopplevelsen nye underholdende lyder.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!