High-end

Med 500 w effekt til rådighet, bør T+As effekforsterker klare å starte en 747 alene, hvert fall med den eksterne strømforsyningen tilkoblet
forfatter

Effekt er ikke noe verdt uten stabile strømreserver. Det er derfor tyske T+A tilbyr en ekstra strømforsynign til sin nye effektforsterker. HV-serien, som den kalles, ble vist i fjor på high-end messen i Munchen, og utvides nå med en forforsterker, effektforsterker og strømforsyning.

Forforsterkeren kalles P 3000 HV, effektforsterkeren i stereo som også kan kjøre i mono A 3000 HV, mens strømforsyningen kalles PS 3000 HV.

ta_highvoltage

P 3000 HV øverst, A 3000 HV nede til venstre og PS 3000 HV nede til høyre

I P 3000 HV får man hele sju fullbalanserte XLR-innganger for analoge lydkilder, og fire ubalanserte RCA-innganger. Forforsterkeren som også har en high-end hodetelefonforsterker integrert, er bygget opp med to separate monokanaler med dedikerte strømforsyninger, for null overhøring og maksimal kanalseparasjon.

Effektforsterkeren A 3000 HV leverer hele 500W effekt per kanal, og kan enkelt kobles i mono slik at man kan bruke en A 3000 HV til hver kanal.

Den separate strømforsyningen PS 3000 HV fungerer som et tillegg til A 3000 HV, og skal levere enda mer stabil strøm og spenning med fullstendig avkobling av nettstøy. Slik at det ikke skal finnes støy som kan påvirke signalet i effektforsterkeren.

De nye HV-modellene er i salg i løpet av mars 2014, men prisene er ikke kjent.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.