High-end

Den fantastiske hybridforsterkeren er endelig blitt trådløs, og hvis du vil kan du snart bestille en av verdens beste forsterkere i farger.
Annonse
Annonse
forfatter

Skjønt farger. Devialet viste nylig frem varianter av D-Premier i mattsort og hvit utførelse. Som et mulig alternativ til den skinnende kromoverflaten. Et magnet for støv, fingermerker og reflekser.

Men at forsterkeren endelig blir trådløs, er vel så interessant. D-Premier Air kalles den om du kjøper den nå. Har du allerede en D-Premier uten trådløs mottaker, er det ingen grunn til å fortvile, du kan oppgradere til Air-status.

Asynchronous Wi-Fi HD Streamer kalles modulen, som installeres i forsterkeren, og styres fra blant annet programvare på PC eller Mac. Og gir brukeren tilgang til musikkbiblioteket i iTunes eller andre mediaspillere man måtte ha installert.

Alt strømmes uten komprimering av lydfilene som overføres til forsterkeren og spilles der – ikke i datamaskinens musikkbibliotek –  slik at selv 24-bits HD-filer overlever flyturen fra Mac-en til forsterkeren uten tap.

Annonse

AIR (Asynchronous Intelligent Route) støtter ukomprimert musikk i PCM-formater som WAV, AIFF, tapsfrie kodeker som ALAC, FLAC og lossy kodeker som AAC og flere MPEG-filer.

I løpet av første kvartal 2012 skal det komme en programvareoppdatering som gir støtte for såkalte HD-filer med 24-bit/96 kHz kvalitet.

Senere i 2012 er det lovet flere oppdateringer, 24-bit/192 kHz-filer, støtte for flere mediaspillere, men ikke Amarra eller PureMusic, og naturligvis støtte for AirPlay sammen med Apple-produkter.

D-Premier ble testet av oss i 2011, og fikk senere gullmedalje og utmerkelsen Årets Lydprodukt.

Annonse

 

 

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 49 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Canons nye skrivergenerasjon har fyllbare blekktanker.
Slipper også RF 100mm f2.8L, RF 400mm f2.8L og RF 600mm f4L.
Sony oppdaterer flaggskipkameraene.
Lanseres sammen med ny film i Contact Sheet-design
Der hvor andre jukser til et 4K-bilde fra et HD-panel, har Sony-projektorene ekte 4K-paneler. Nå kommer to viktige modeller med den nye X1-prosessoren for bildebehandling i toppklasse.
Strømmetjenesten Qobuz satser på musikk med høy lydkvalitet. Nå kommer den til Norge.
Urbanista Los Angeles lades med solceller.
Vakkert og oppsiktsvekkende fra Sony World Photography Awards 2021
Canons nye skrivergenerasjon har fyllbare blekktanker.
Audis nye el-SUV blir den første bilen med Sonos-lyd. Sjekk lanseringsvideoen her!
Her er det vi vet om Samsungs nye 2021-modeller.
De eksisterende produkter utfases. Men brukerstøtte fortsetter i en periode.
Slipper også RF 100mm f2.8L, RF 400mm f2.8L og RF 600mm f4L.
To nye mobiler med fokus på kameraet.
Sony har i dag lansert en ny modell til Xperia 10-serien. Mobilen er den første i serien med 5G.
Strømmegiganten har gjort en større innholdsavtale med Sony Pictures.