Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Devialet Mania kalibrerer lyden i rommet

360 graders stereolyd.

Skrevet av / 07.11.22 - 11:50
Devialet Mania kalibrerer lyden i rommet

Den ekstremt potente Devialet Phantom, uansett utgave, er blant de mest hardtslående og velspillende aktive høyttalerne vi har testet.

Devialet Mania er på sett og vis en bærbar utgave, men med noen fiffige triks som vi er nysgjerrige på å få testet. Den aktive, bærbare og høyst portable – den har håndtak – høyttaleren lover ekte stereolyd, og bruker avansert lydkalibrering for å få det til.

Ill: Devialet

Høyttaleren har fire fulltone høyttalerelementer og to subwoofere integrert, som skal rekke over et frekvensområde fra 30Hz til 20 000 Hz, og bruker fire mikrofoner som kalibrerer høyttaleren automatisk til rommet den står i.

Devialet kaller det ASC (Active Stereo Calibration), og kalibreringen fungerer visstnok uansett hvor i rommet man plasserer en Mania høyttaler.

Batteritid

Ill: Devialet

Høyttaleren som leveres i sort eller hvit, kommer også i en Paris Opéra edition utsmykket med 24 karat moongold, med en dokkingstasjon inkludert i esken.

Mania veier 2,3 kg, og er sprutsikker med IPX4 vannbestandighet, og spiller i 10 timer på én lading. Den har også Wifi, Bluetooth 5.0, Airplay 2 og Spotify Connect inkludert, og er tilgjengelig nå.

16-09_ASC_1080x1214_B@2x Visual_BD_Packshot_Diablo_Opera_6 Visual_BD_Packshot_Diablo_Black_8 Visual_BD_Packshot_Diablo_Grey_10
<
>

Den har også støtte for stemmestyring med Alexa, og bytter automatisk til Bluetooth når et WiFi nettverk ikke lengre er i nærheten. Mania kan styres med den samme Devialet-appen som man bruker på Phantom-høyttalerne, og lydplanken Dione, og den vil få en oppdatering i 2023, som gjør det mulig å bruke Mania med Amazons Multirom.

Pris

Paris Opéra edition. Ill: Devialet

Devialet Mania er priset til 8490 kr i sort eller hvit. Paris Opéra-utgaven koster 10490 kr, men da får man altså med dokkingen som ellers koster 890 kr ekstra for utgaven i sort eller hvit.

 

 

 

Devialet Phantom Reactor 600

Dobbelt så gøy med to?

Devialet Phantom Reactor 600 løser et problem for deg som vil ha det smått – men heftig! Nå i stereopar.

Les hele testen
Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

  • Prøv LB+ i 30 dager
    Kun 49,-

    Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

  • LB+ Total års abonnement
    Kun 137.50 mnd

    Du sparer 288 ,-

Vinyl setter ny rekord

Komplett anlegg i retrostil

Platespiller med plug and play

Nye råskinn fra sveitsiske Soulution

Da hi-fi var en livsstil

Noe helt eget for din platesamling

Nå kan du linke til alle musikktjenester på én gang

Endelig en rimelig Roon-streamer!

En DAC i samuraienes fotspor?

Denne lille boksen kan gjøre dine gamle B&O-høyttalere "trådløse"

Den ultimate forsterkeren

High-end forforsterker med moderne strømming

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top