TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022
Nyhet

Devialet Mania kalibrerer lyden i rommet

360 graders stereolyd.

forfatter
Publisert 07.11.22 - 11:50

Den ekstremt potente Devialet Phantom, uansett utgave, er blant de mest hardtslående og velspillende aktive høyttalerne vi har testet.

Devialet Mania er på sett og vis en bærbar utgave, men med noen fiffige triks som vi er nysgjerrige på å få testet. Den aktive, bærbare og høyst portable – den har håndtak – høyttaleren lover ekte stereolyd, og bruker avansert lydkalibrering for å få det til.

Ill: Devialet

Høyttaleren har fire fulltone høyttalerelementer og to subwoofere integrert, som skal rekke over et frekvensområde fra 30Hz til 20 000 Hz, og bruker fire mikrofoner som kalibrerer høyttaleren automatisk til rommet den står i.

Devialet kaller det ASC (Active Stereo Calibration), og kalibreringen fungerer visstnok uansett hvor i rommet man plasserer en Mania høyttaler.

Batteritid

Ill: Devialet

Høyttaleren som leveres i sort eller hvit, kommer også i en Paris Opéra edition utsmykket med 24 karat moongold, med en dokkingstasjon inkludert i esken.

Mania veier 2,3 kg, og er sprutsikker med IPX4 vannbestandighet, og spiller i 10 timer på én lading. Den har også Wifi, Bluetooth 5.0, Airplay 2 og Spotify Connect inkludert, og er tilgjengelig nå.

16-09_ASC_1080x1214_B@2x Visual_BD_Packshot_Diablo_Opera_6 Visual_BD_Packshot_Diablo_Black_8 Visual_BD_Packshot_Diablo_Grey_10
<
>

Den har også støtte for stemmestyring med Alexa, og bytter automatisk til Bluetooth når et WiFi nettverk ikke lengre er i nærheten. Mania kan styres med den samme Devialet-appen som man bruker på Phantom-høyttalerne, og lydplanken Dione, og den vil få en oppdatering i 2023, som gjør det mulig å bruke Mania med Amazons Multirom.

Pris

Paris Opéra edition. Ill: Devialet

Devialet Mania er priset til 8490 kr i sort eller hvit. Paris Opéra-utgaven koster 10490 kr, men da får man altså med dokkingen som ellers koster 890 kr ekstra for utgaven i sort eller hvit.

 

 

 

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.

Devialet Phantom Reactor 600

Devialet Phantom Reactor 600 løser et problem for deg som vil ha det smått – men heftig! Nå i stereopar.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
En helt spesiell forsterker McIntosh MC451 med Hybrid Drive er et 300 pluss 150 watts beist.
Små magiske høyttalere De over 50 år gamle høyttalerne har aldri vært bedre enn nå, og gjør noe få andre høyttalere klarer.
Integrert og trådløs Rotel forsterker Har strømming og DAC innebygget.
Prisgunstig platespiller med bedre lyd Leveres med 2M Red MM-pickup og innebygget phonotrinn.
Kompakt og billig Mission-DAC Mission LX Connect DAC er en kombinert digitalkonverter, forforsterker og hodetelefonforsterker.
Ny dansk high end-serie Kjente navn bak tre forsterkere i tungvektsklassen
Følg Lyd & Bilde