Denon slipper nettverksspiller med Airplay

Denons nye nettverkspiller strømmer musikk trådløst fra Apple-enheter.
forfatter

DNP-720AE er navnet på Denons første nettverksbaserte musikkspiller, som kan hente musikkfiler fra nettet, datamaskinen eller harddisken din og spille dem av på anlegget ditt.

DNP-720AE er Airplay kompatibel, hvilket betyr at den kan strømme musikk trådløst direkte fra iPhone/iPad og iTunes.

Les vår test av lydprodukter med Airplay

Musikkspilleren støtter nettverksprotokollen DLNA, og kan dermed brukes med de fleste musikkserverprogrammer og harddisker. Den støtter lydformatene WAV, AAC, WMA lossless, FLAC and FLAC 96/24. Enheten har også FM-radio, men mangler DAB-radio. Dog, med tusenvis av internett-radiokanaler tilgjengelig skulle ikke det by på for mye hodebry. Nettbaserte musikkjenester som Napster og Last.fm er også på plass.

DNP-720AE bruker en 24 bit/192kHz D/A konverter og kan brukes både trådløst (Wi-Fi) eller med Ethernet kabel. Den kan styres med fjernkontroll eller Denons Remote app for iPhone, og har både analoge og digitale lydutganger for tilkobling til anlegget ditt.

Pris: 3998 kr

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.