Hi-fi

DA-300USB støtter ”alle” oppløsninger.
forfatter

Denon lanserer den nye DA-300USB, en digitalomvandler med USB som vil forvandle datamaskinen til en ekte hi-fi-kilde.

Konverteren støtter begge DSD-oppløsninger (SACD-formatet, både 2,8 MHz og 5,6 MHz), samt PCM-musikkfiler opptil 24-bit / 192 kHz. Med asynkron drift klokker den musikksignalet på egenhånd, fremfor å bruke klokka i datamaskinen, som oscillerer med feil frekvens i forhold til et musikksignal og dermed skaper jitter.

Denon_DA300USB

Foruten USB-inngang sitter en koaksial SPDIF og to optiske TOSLINK-innganger. Digitalomvandleren har også innebygd hodetelefonforsterkning, og er i så måte en naturlig kandidat til skrivebordet. Ved tilkobling til høyttalere, vit at analogutgangen har fast utgangsspenning, slik at DA-300USB må kobles til en forforsterker eller integrert forsterker. Det kan være fristende å koble den direkte til et par aktive høyttalere, men da må lydnivået justeres på høyttalerne, som i mange tilfeller blir svært upraktisk.

DA-300USB er også en hodetelefonforsterker.
DA-300USB er også en hodetelefonforsterker.

Denon DA-300USB vil koste 3.498 kroner når Hi-Fi Klubben får den i butikk.

I tillegg til USB-inngang kan baksiden by på en koaksial og to optiske digitalinnganger.
I tillegg til USB-inngang kan baksiden by på en koaksial og to optiske digitalinnganger.

hifiklubben.no

DA-300USB kan også stå oppreist, på medfølgende fot.
DA-300USB kan også stå oppreist, på medfølgende fot.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også