Strømming

Vil gi Wimp HiFi konkurranse.
forfatter

Den franske musikktjenesten Deezer, som satser stort på Skandinavia for tiden, har i et samarbeid med Sonos nå lansert Deezer i USA med et Deezer Elite abonnement, som har High Resolution Audio i tapsfri FLAC. Dette liker vi! Deezer lover at denne muligheten blir tilgjengelig i resten av verden senere.

Når det kommer til oss vet vi ikke ennå, heller ikke hvor mye det vil koste å abonnere på. Imidlertid kan vi nok forvente at de skandinaviske landene er blant de første til at få Deezer med FLAC. Ikke minst for å prøve å vippe Wimp HiFi fra tronen.

“Deezer har bygd seg et verdensomfattende publikum på over 16 million mennesker ved å møte de mange behovene til musikkforbrukere. Lydentusiaster må ikke lenger velge mellom en strømmetjeneste og høykvalitets lyd, med Deezer Elite kan de for første gang få begge,” sier Tyler Goldman, CEO for Deezer North America. “Vi er fokusert på å dekke behovene for underdekkede markedssegmenter for å fortsette vekst innen musikkstrømming.”

Samtidig jobber Wimp med å lansere sin lossless HiFi-tjeneste i USA og Storbritannia, under navnet TIDAL.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Sven Bilen


Siste artikler:

Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også